2020. december 1. kedd Elza

A napokban indul a hajrá: jönnek a hatalmas tanszerakciók

  • Napi Gazdaság
  • 2014. július 24. csütörtök 10:04

A beiskolázási hajrá jellemzően augusztus közepén ér a csúcsára, de a nagy alapterületű áruházakban már a napokban megkezdődnek az akciók - írja a Napi Gazdaság.


A tavalyi kisiskolásdömping után (30 ezerrel több gyerek kezdte meg az iskolát) idén nem várható kiugró számú tanévkezdő, ettől függetlenül senki sem számít kisebb forgalomra. A nagy alapterületű áruházakban már a jövő héttől indulnak az akciók, amelyek augusztus közepére érik el csúcsukat. A nagyüzem augusztus elején indul.

KATTINTS! Hány nap van még hátra a nyári szünetből?

A tanszerek forgalmának kétharmada ugyancsak ebben az időszakban keletkezik. A hipermarketek és szupermarketek a tanszerpiacon ebben az időszakban a legnagyobbnak számítanak. Ugyancsak komoly forgalmat bonyolítanak le a szezonban az elektronikai üzletek. Sok család az iskolakezdéssel egy időben vásárol a gyereknek mobiltelefont, a nagyobb iskolásoknak, középiskolásoknak pedig olyan számítástechnikai eszközöket, amelyek segítik a tanulást.

 

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is, ezért nagyon fontos, hogy már most a számunkra legmegfelelőbb konstrukciót válasszuk! Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk