2020. augusztus 8. szombat László

A Coop is kijátszotta a piac-kártyát: vasárnap is nyitva vannak

  • hvg.hu
  • 2015. július 7. kedd 09:01

Úgy tűnik a Coopnál is felfigyeltek arra a kiskapura, ami alapján a balatonfenyvesi és a balatonaligai CBA is nyitva tart mostanában vasárnaponként. A Hvg.hu szerint ugyanis két révfülöpi Coop-üzlet is piaccá nyilváníttatta magát.


A tapolcai székhelyű Tapolca-Coop Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt. és az ajkai székhelyű Polus-Coop Kereskedelmi és Ipari Zrt. érdekeltségében lévő két bolt szinte ugyanazon a napon, június közepén kapta meg az engedélyt

Tegnap írtunk arról, hogy a Tesco a gazdasági tárcától kér állásfoglalást, lehet-e piaccá nyilvánítani üzletet., a Fideszből viszont azt üzenték a CBA-nak, hogy ne ugráljanak már.

Mindeközben már jól látszik, hogy a Balaton partján már most komoly gondokat okoz az ellátásban a vasárnapi boltzár. Lapértesülések szerint

a tó menti üzletekben szombaton korábban nem tapasztalt mértékű a zsúfoltság, délutánra pedig elfogynak a primőráruk. A vasárnap nyitva tartó kisboltokban friss húsárut nem lehet kapni, és egyre több vásárló panaszkodik arra, hogy ezekben az üzletekben gyakorlattá vált a hét utolsó napján alkalmazott áremelés is.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok (OTP Bank, Budapest Bank, ERSTE Bank, Cetelem, Provident, stb.) ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS


Portfolio HR Revolution 2020 Konferencia

Vörös riadó! A munkaerőpiac aktuális kérdései, kihívásai, és természetesen a lehetséges megoldások.

Sustainable World 2020 Konferencia

A jövő vállalata konferenciát, melyen a fenntarthatóságról, zöld finanszírozásról és befektetésekről, az energiatársaságok aktuális helyzetéről, és a zöld vállalatok kihívásairól, lehetőségeiről lesz szó.