2020. augusztus 9. vasárnap Emőd

400 ezret bukhatsz, ha te is vettél ebből a jegyből


Egyes weboldalakon 250 és 400 ezer forint közötti összegekért is árulnak jegyeket a vizes VB-re, azonban nem tudni, hogy ezek érvényesek-e. A hivatalos jegyértékesítési oldalon kívül sehol nem érdemes jegyet venni a világbajnokságra.

A vizes VB-t szervező Bp2017 Nkft. mindenkit figyelmeztet, hogy a rendezvényre csak a hivatalos oldalról, azaz innen vásároljanak jegyet - írja a 24.hu.

Attól, hogy napokkal az esemény előtt már nincs jegy, nem azt jelenti, hogy a verseny előtt pár órával sem lesznek elérhetők jegyek.

A FINA-val kötött szerződés értelmében minden mérkőzésre és eseményre a FINA számára le kell foglalnunk egy bizonyos jegykeretet, de inden reggel megkérdezzük a FINA illetékeseit, hogy várhatóan meg tudják-e tölteni a kontingenst. Ha azt mondják, hogy nem, akkor a szabaddá váló jegyeket azonnal betesszük az Eventim mindenki által elérhető rendszerébe, és elképzelhető, hogy a verseny előtt két-három órával is felszabadulnak jegyek.

- mondta Borsa Miklós, a Bp2017 Nkft. szóvoivője. Az irreálisan drága jegyekkel kapcsolatban pedig mindenkit figyelmeztetett. Nem tudható, hogy a különböző internetes oldalon vásárolt jegyekkel be lehet-e lépni az eseményre.

Beszéltem olyan szerencsétlenül járt szurkolóval, aki a Viagogo rendszerén keresztül vásárolt volna jegyet. Miután kifizette az árát, telefonált a megadott telefonszámra, ahol azt a választ kapta, hogy így járt, jegyet nem fog kapni

- mondta el a szóvivő.

KIHÚZNA A BAJBÓL 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS


Portfolio HR Revolution 2020 Konferencia

Vörös riadó! A munkaerőpiac aktuális kérdései, kihívásai, és természetesen a lehetséges megoldások.

Sustainable World 2020 Konferencia

A jövő vállalata konferenciát, melyen a fenntarthatóságról, zöld finanszírozásról és befektetésekről, az energiatársaságok aktuális helyzetéről, és a zöld vállalatok kihívásairól, lehetőségeiről lesz szó.