2020. július 16. csütörtök Valter

20 év óta a legnagyobb változásra készül a Meki: ezeket a burgereket fogja érinteni

  • Napi.hu
  • 2020. május 28. csütörtök 14:33

Európában elsőként Lengyelországban lényegesen megváltozott módon készíti el alapvető burgereit a McDonald's, amitől azt várják, hogy új életre kell a termékeik iránti kereslet.

A McDonald's számos változtatást hajt végre szendvicsein, tökéletesíti a Big Macet, a McRoyalt és más burgerokat is Lengyelországban - írja a Napi.hu. Ez a legnagyobb változtatás, amit 20 év alatt a McDonald's végrehajtott szendvicsein. Apró változtatások voltak már a nyersanyagokban és a sütésben, amik fontos változásokat hoznak az ízekben is, de ez most nagy váltás lesz. A felkészülés több mint három évig tartott, több száz tesztet és vizsgálatot végzett el a cég.

Lengyelország az első Európában, amelyben az új eljárással készült hamburgert adják, de nem az utolsó. Megváltoztatják például a zsemléket, az újak sötétebbek lesznek és jobban átsütöttek egy új receptúra szerint. A hús grillezése is más lesz, aminek következtében a hamburger szaftosabb és kevésbé száraz lesz. A grill alatt a marhahúshoz aromás hagymát is adnak, ezáltal az íz kifejezőbb lesz. Maga a sütés hőmérséklete is emelkedik, emiatt a hús forróbb lesz.

KIHÚZNA A BAJBÓL 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Spar, Interspar

Grill
07.21-07.22
Országos

Praktiker

04.02-07.31
Országos