2020. július 13. hétfő Jenő

2,3 milliárd az Ötös főnyereménye: ezt mind megvehetnénk belőle


Az Ötöslottó eheti várható főnyereménye 2 350 millió forint. Ekkora pénzzel a legtöbben nem is találkozunk életünk során, ezért elképzelni is nehéz, hogy mire költhetünk egy ekkora összeget. A Pénzcentrum mutatja, mekkora is ez az összeg.


KATTINTS IDE, és tudd meg, elvitték-e a hatalmas főnyereményt az Ötöslottón!


Az Ötöslottó hatodik heti várható főnyereménye 2 350 millió forint lesz. Elképesztő, hogy mennyi mindenre elég ekkora összeg, a Pénzcentrum összegyűjtött 10 dolgot, amivel látható, hogy mennyire hatalmas összeget nyerhetünk most néhány ügyes húzással.

2,35 milliárd forintból:

  • 10 millió 444 ezer Ötöslottó szelvényt vásárolhatunk, igaz ez még mindig kevés ahhoz, hogy az összes lehetőséget beikszeljük;
  • 131 ezer évre fizethetünk elő a Spotify zeneszolgáltatására;
  • 3 255 lélegeztetőgépet vásárolhatnánk;
  • Kereken 2 350 olyan ruhát vehetnénk, amilyet Vajna Tímea vásárolt magának;
  • 635 átlagos felszereltségű Suzuki Swiftet vehetnénk;

 

KATTINTS! Friss hírek, nyerőszám kereső ÖTÖSLOTTÓ aloldalunkon

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok (OTP Bank, Budapest Bank, ERSTE Bank, Cetelem, Provident, stb.) ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS