2018. december 15. szombat Valér

10-ből 6 magyar már így vásárol: rengeteget spórolnak, tudnak valamit?


A magyar online vásárlók közül csaknem minden hatodik külföldről rendel terméket vagy szolgáltatást - derült ki egy friss kutatásból, ami szerint a legtöbben a kedvezőbb ára  miatt döntenek az ilyen vásárlások mellett.

Az ír, osztrák és belga online vásárlók szeretnek a legjobban külföldről rendelni - derült ki a PayPal és az Ipsos közös felméréséből. Ausztriában és Írországban olyannyira divat a külföldről rendelés, hogy a megkérdezettek 81, illetve 84 százaléka onnan rendel terméket vagy szolgáltatást. 

A listán Magyarország is a felső karéjban foglal helyet a maga 57 százalékos arányával. Mindez azt jelenti, hogy hazánkban megközelítőleg 10-ből 6 online vásárló külföldi oldalról rendel az interneten

Ezzel az eredménnyel egyébként olyan országokat utasítunk magunk mögé, mint Hollandia, Olaszország vagy például Franciaország. Németországban például csak a válaszadók 32 százaléka mondta azt, hogy az elmúlt egy évben vásárol valamit online külföldi kereskedőtől.

Az ár motivál

A felmérés kitért arra is, hogy mi az, ami a vásárlókat legjobban motiválja abban, hogy külföldi oldalakról rendeljenek. A válaszadók 72 százalékát a jobb árak vitték el a külföldi termékek irányába, míg 49 százaléknyian voltak azok, akik azt mondták azért vásárolnak külföldről, mert saját országukban nem tudnak hozzájutni ahhoz, amihez szeretnének.

Jól jönne 2 millió forint?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Íme, itt egy konkrét példa: 2 millió forintos hitelösszeget, és 60 hónapos futamidőt adtunk meg, ezen kívül bepipáltuk "250 000 Ft feletti havi nettó jövedelem", illetve a "Jövedelmem a kiválasztott bankba utalnám" opciókat. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legolcsóbb konstrukciót, havi 40 436 forintos törlesztővel a CIB Bank (THM 8,17%) nyújtja; de nem sokkal marad el ettől a K&H Bank (40 066 Ft/hó; THM 8,28%) ajánlata sem. Némileg lemaradva követi őket a Cetelem (44 388 Ft/hó; THM 13,07%) ajánlata, amelyhez viszont nem szükséges bankot váltanunk. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Hozzászólások száma: 1 - Hozzászólok a fórumhoz
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk

Ezt sok szülő elrontja: pedig ilyen egyszerű sikeres felnőttet nevelni
Ma már a kompetencia sokkal fontosabb, mint a végzettség.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk