2020. augusztus 13. csütörtök Ipoly

Vidéken kezdett új életet a pesti család: ma egészséges ételekkel látják el a fővárost


Az egykor Budapesten élő háromtagú család gondolt egy nagyot, és a mókuskerék helyett, egy Bács-Kiskun megyei farmon kezdtek új életet az egészséges élelmiszerek előállítása, a fenntartható jövő, a zero waste gazdálkodás és az egészségtudatos táplálkozás jegyében, amely bár önellátásnak indult, mára egy valódi zöld vállalkozássá nőtte ki magát. A Hridaya Farmról, küldetéséről és a vidéki gazdálkodó életről Vulpoi Sergiu mesélt a HelloVidéknek.

Úgy látjuk meglehetősen nagy az igény az általunk gyártott "igazi" élelmiszerekre, keresnek, érdeklődnek irántunk. Szeretnénk az elveinket, elképzeléseinket minél több emberrel megosztani. Olyan idealista elképzeléseink is vannak, hogy egy "jobb világ" alapjait tegyük le - természetesen a magunk eszközeivel. Valljuk ugyanis, hogy az vagy, amit megeszel

- mondta Vulpoi Sergiu, a Hridaya Farm csapatának nevében, akik számára a farm nemcsak az otthont, a munkát, hanem a jövőt is jelenti.

További részletek HelloVidék cikkében - KATT!

Címlapkép: Getty Images

KIHÚZNA A BAJBÓL 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk

Betesz a koronavírus a kollégista létnek: erre készülhetnek ősszel a diákok
A koronavírus, ahogy szinte mindent, a kollégiumi életet is átrajzolja.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk

Portfolio HR Revolution 2020 Konferencia

Vörös riadó! A munkaerőpiac aktuális kérdései, kihívásai, és természetesen a lehetséges megoldások.

Sustainable World 2020 Konferencia

A jövő vállalata konferenciát, melyen a fenntarthatóságról, zöld finanszírozásról és befektetésekről, az energiatársaságok aktuális helyzetéről, és a zöld vállalatok kihívásairól, lehetőségeiről lesz szó.