2019. július 21. vasárnap Dániel, Daniella

Vallott a magyar színésznő: férje tartja el, ő keresi a legkevesebbet a családban


Férje tartja el Gór Nagy Máriát, akinek szenvedélye a tanodája, nem pedig a vállalkozása. A színésznő nem érti, miért hiszi mindenki azt, hogy dúsgazdagok.

Gór Nagy Mária családjában nyáron sincs pihenés, míg a színésznő a színitanodája ügyeit intézi, addig a férje szinte meg sem áll, operatőrként folyamatosan kapja a munkákat. Bár tervezik, hogy ellátogatnak valamelyik hazai vízpartra, az állandó megkeresések miatt nem tudnak teljesen kikapcsolni. A színésznő a Blikknek azt is elárulta, hogy kettejük közül ő keres kevesebbet, de ezt egyáltalán nem bánja.

Pénzügyekben a férjem hozza meg a végső döntést. Jobban is ért hozzá, mert én hajlamos vagyok vásárolni. Nem szégyellem bevallani, hogy nem az én jövedelmemből élünk. Eltartott vagyok, mert a férjem jóval többet keres nálam.

- mondta Gór Nagy Mária, aki szerint nem világos, miből gondolják jó néhányan, hogy dúsgazdagok lennének. Színitanodája ugyanis vállalkozás helyett sokkal inkább egy szerelem számára.

NEM SZABAD TOVÁBB VÁRNI A LAKÁSVÁSÁRLÁSSAL!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor jobb, ha tudod, hogy lakáspiaci elemzők szerint az árak emelkedése lassul, és a finanszírozási költségek is rekord alacsony szinten vannak, de már nem biztos, hogy sokáig így is marad. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidő mellett már 2,75 százalékos THM-el, és havi 85 891 forintos törlesztővel fel lehet venni a Budapest Banknál. De nem sokkal maradnak el ettől a további bankok ajánlatai sem: az Erste Banknál például 80 439 forintos törlesztőt ígér a 2,66 százalékos THM; míg az MKB Banknál szintén alacsony, 2,70 százalékos THM is alacsony, 80 631 forintos törlesztőt jelent. Érdemes még megnézni a OTP Bank és a többi magyar hitelintézet konstrukcióját, különböző hiteösszegek és futamidők mellett is - ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS