2019. június 18. kedd Arnold, Levente

Vallott a magyar színésznő: férje tartja el, ő keresi a legkevesebbet a családban


Férje tartja el Gór Nagy Máriát, akinek szenvedélye a tanodája, nem pedig a vállalkozása. A színésznő nem érti, miért hiszi mindenki azt, hogy dúsgazdagok.

Gór Nagy Mária családjában nyáron sincs pihenés, míg a színésznő a színitanodája ügyeit intézi, addig a férje szinte meg sem áll, operatőrként folyamatosan kapja a munkákat. Bár tervezik, hogy ellátogatnak valamelyik hazai vízpartra, az állandó megkeresések miatt nem tudnak teljesen kikapcsolni. A színésznő a Blikknek azt is elárulta, hogy kettejük közül ő keres kevesebbet, de ezt egyáltalán nem bánja.

Pénzügyekben a férjem hozza meg a végső döntést. Jobban is ért hozzá, mert én hajlamos vagyok vásárolni. Nem szégyellem bevallani, hogy nem az én jövedelmemből élünk. Eltartott vagyok, mert a férjem jóval többet keres nálam.

- mondta Gór Nagy Mária, aki szerint nem világos, miből gondolják jó néhányan, hogy dúsgazdagok lennének. Színitanodája ugyanis vállalkozás helyett sokkal inkább egy szerelem számára.

JÓL JÖNNE 800 EZER FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Íme, itt egy konkrét példa: kalkulátorunkban 800 ezres forintos hitelösszeget és 60 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 17 775 forintos törlesztőrészlettel a Raiffeisen nyújtja (THM 13,41%), de nem sokkal marad el ettől a K&H 18 198 forintos törlesztőt (THM 13,79%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a Cetelem, az OTP, valamint a CIB konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk

Így épül tovább a magyar gyárország: ezen a listán is csúnyán leszerepeltünk
Az Európai Bizottság a napokban publikálta az EU-tagállamok innovációs eredményeit.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Interspar

06.13-06.19
Országos

Spar

06.13-06.19
Országos

Aldi

06.13-06.19
Országos

Lidl

06.13-06.19
Országos

Tesco

06.13-06.19
Országos

Auchan

06.13-06.19
Országos

Praktiker

Tavasz, nyár, kert
04.04-07.31
Országos