Színt vallott Dopeman: Sokkal jobban élek, mint popsztár koromban

2019. október 8. 18:06

Dopeman, azaz Pityinger László élete nagy fordulatot vett: a rapper új életet kezdett, és üzleti vállalkozásai vannak. Úgy érzi, jót tett neki a változás, azóta sokkal jobban él.

Dopeman Rónai Egonnak többek között a 2011-es Himnusz-botrányról is beszélt, és hogy mennyiben változott meg azóta az élete - írta a 24.hu. Az énekes akkor a nemzeti jelkép két sorát ágyazta be trágár rapjébe, szerinte már akkor "elindultak ezek a dolgok", aztán "a kormányoldalnak nőtt a befolyása a szórakoztatóiparban".

Egyébként még egész sokáig voltak meghívásaim, a TV2 A nagy duettjében voltam Szinetár Dórával, illetve főzős műsorban is. Aztán volt az a bizonyos szobordöntés, ott pedig leszóltak fentről. A Petőfi Rádióban volt dalom az azóta elhunyt Fábián Julival, abból volt egy olyan verzió, amiben csak ő énekelt. Azt még játszhatták, de bármi mást, amiben a hangom volt, nem

- mondta Dopeman, majd hozzátette: azután sansztalan volt, hogy fesztiválokra meghívják és szép lassan elfogytak a dolgok. A műsorvezető kérdésére, miszerint befejezte-e a pályáját, azt felelte, nem.

Oda jutottam, hogy meg kellett teremtenem egy olyan élethelyzetet, amiben fogalmazhatok úgy, fölfelé buktam. Sokkal jobban élek, mint popsztár koromban. Képzem magam, tanulok, elvégeztem a Buddhista Főiskolát, leállamvizsgáztam, most diplomát írok.

- mondta a zenész. Azt, hogy minek köszönheti a jólétet, nem mondta el konkrétan, üzleti vállalkozásokként hivatkozott rájuk, "amiktől a Facebookja és Instagramja is hangos". Egyik vállalkozásáról a Dopehitelről már jelent meg korábban hír a Pénzcentrumon is, amely azzal hirdette magát, hogy a negatív BAR/KHR-lista sem akadály.  

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem