2019. május 25. szombat Orbán

Soha nem látott magyar siker: záporoztak az aranyérmek Brüsszelben


Szép magyar sikereket hozott a brüsszeli 2019-es Monde Selection borverseny. A komoly hagyományokkal rendelkező borviadalon idén 28 ország indult, és a napokban nyilvánosságra hozott eredménylista szerint a versenyen eddig soha nem látott magyar sikerek születtek. Az összesen 7 kiadott nagy aranyból 3 magyar kézbe került, a fennmaradó 4-en négy ország pincészetei osztoztak. A brüsszeli világversenyt 1961 óta rendezik meg.

A Varga Pincészet, két nagy arany- és egy aranyéremmel lett gazdagabb, és szintén nagy aranyat kapott még a Pannon Tokaj Kft. is. "Kettős győzelmet arattunk, tudomásunk szerint ez az első eset, hogy Magyarország volt a legsikeresebb ország valamilyen külföldi nemzetközi borversenyen, és ez az első eset, hogy a Varga Pincészet a verseny legsikeresebb pincészete" - emelte ki Varga Péter a pincészet alapító tulajdonosa.

"2008 óta indulunk határon túli nemzetközi versenyeken, és ez az első olyan külföldi szereplésünk, amikor nagy aranyat értünk el, ráadásul mindjárt kettőt is. Külön öröm, hogy az egyik nagy aranyat új, feldebrői birtokunk érdemelte ki a Royal Egri Hárslevelűnkkel, ami egy hónappal ezelőtt már Párizsban és Berlinben szintén aranyérmet kapott. Igazi sikertörténetet írunk ezzel a borunkkal. A tavaszi párizsi 3 és a berlini 6 aranyérmünk után ennél szebben nem fejeződhetett volna be az idei versenyszezon" - értékelte a versenyt Varga Máté Péter ügyvezető tulajdonos.

2019-es brüsszeli Monde Selection magyar eredményei: 

Varga Pincészet Kft. 

 

  • nagy arany Varga Aranymetszés Szürkebarát 2015
  • nagy arany Varga Royal Egri Hárslevelű 2017
  • arany Varga Aranymetszés Olaszrizling 2011

Pannon Tokaj Kft. 

 

 

  • nagy arany Pannon Tokaj Aszú 5 puttonyos Sweet 2014
  • arany Pannon Tokaj Szamorodni Sweet 2016

Bodri Pincészet Kft.

 

 

  • arany Szekszárdi Optimus Cuvée 2016

Faktor Kft.

 

 

  • arany Fritz Borház Szekszárdi Bikavér 2015
  • arany Fritz Borház Szekszárdi Primus Cuvée 2016

(Nagy aranyéremből egy-egy versenyen maximum 7 db-ot oszt ki a zsűri.)

 

JÓL JÖNNE 800 EZER FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Íme, itt egy konkrét példa: kalkulátorunkban 800 ezres forintos hitelösszeget és 60 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 17 775 forintos törlesztőrészlettel a Raiffeisen nyújtja (THM 13,41%), de nem sokkal marad el ettől a K&H 18 198 forintos törlesztőt (THM 13,79%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a Cetelem, az OTP, valamint a CIB konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS