21 °C Budapest

Segítség a vállalkozóknak (x)

Pénzcentrum
2020. december 16. 05:00

Az OTP Mobil akciót kínál a kkv-knak

Minden online pénztárgépet használó vállalkozásnak 2021. január 1-ig meg kell teremtenie az elektronikus fizetési feltételeket ügyfelei, vásárlói számára. Az OTP Mobil számukra ajánlja a saját fejlesztésű, a kártyaelfogadás és az azonnali fizetési rendszer előnyeit ötvöző applikációját, a SimpleBusiness-t.

Az OTP Mobil és a Visa csaknem 50 százalékos díjkedvezményeket biztosít a csatlakozáskor és az azt követő első hónapokban. Az akcióban az egyszeri belépési díjat 19 ezerről 9 900 forintra csökkentik, a tranzakciós jutalék mértékét pedig 0,99-ről 0,49 százalékra viszik le. Az utóbbi kedvezmény az új belépők mellett a korábban szerződött ügyfelekre is érvényes.

Egy kutatás szerint a fogyasztók számára fontosak a helyi, független vállalkozások, és szeretnék azokat támogatni, amikor lehetőségük nyílik rá.1 Az európai vállalkozások újraindulásával egyidőben a Visa több kezdeményezést is indított, hogy bátorítsa és ösztönözze a fogyasztókat a helyi boltokban való vásárlásra.

"A SimpleBusiness alkalmazásban a tranzakciók másodperceken belül teljesülnek, emellett egyszerű és költséghatékony alternatíva lehet a kereskedők és szolgáltatók számára. Tapasztalataink szerint a jelenlegi gazdasági- és vírushelyzet főleg a kisebb vállalkozások terheit növeli. Szeretnénk támogatni őket, ezért a Visa támogatásával úgy döntöttünk, hogy árkedvezményeket biztosítunk a kifejezetten kkv-k számára kifejlesztett alkalmazásunk, a SimpleBusiness használatához" - mondta el Benyó Péter, az OTP Mobil ügyvezetője.

“A koronavírus-járvány még inkább szükségessé tette, hogy a kisvállalkozások biztonságos és kényelmes fizetési módot kínáljanak a fogyasztóknak. A Visa számos partnerrel együtt a kártyás és mobilfizetési lehetőséget kínáló helyek számának növelésén dolgozik, valamint elkötelezett abban, hogy kisvállalkozások millióit segítse a digitális kereskedelemre való átállásban és növekedésben" - mondta Kiss Ede, a Visa Magyarországért felelős területi vezetője.

A SimpleBusiness-ről

Az applikáció ingyenesen letölthető, használatához pedig csupán egy okostelefonra és aktív internetkapcsolatra van szükség. A SimpleBusiness segítségével a vállalkozók négy elektronikus fizetési módot kínálhatnak vásárlóiknak:

• QR-kódos fizetés bankkártyával
• Linkes fizetés bankkártyával
• QR-kódos fizetés utalással
• Linkes fizetés utalással

Emellett a vállalkozóknak csupán SimplePay szerződéses viszonnyal kell rendelkezniük, valamint el kell végezniük a SimplePay kereskedői fiókregisztrációt az alkalmazásban. A SimpleBusiness alkalmazásban a tranzakciók másodperceken belül teljesülnek, a műveleteket a vállalkozók az applikációban, valamint a SimplePay admin felületén követhetik nyomon, a fizetések teljesüléséről azonnali visszajelzést kapnak.

További információk: simplebusiness.hu/vallalkozasoknak

1Zendesk SMB Survey Report- September 2019.

 

 

(x)

 

Advertisement

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 29. péntek
Auguszta
13. hét
Március 29.
Nagypéntek
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm