2021. január 21. csütörtök Ágnes

Segítség a vállalkozóknak (x)

  • 2020. december 16. szerda 05:00

Minden online pénztárgépet használó vállalkozásnak 2021. január 1-ig meg kell teremtenie az elektronikus fizetési feltételeket ügyfelei, vásárlói számára. Az OTP Mobil számukra ajánlja a saját fejlesztésű, a kártyaelfogadás és az azonnali fizetési rendszer előnyeit ötvöző applikációját, a SimpleBusiness-t.

Az OTP Mobil és a Visa csaknem 50 százalékos díjkedvezményeket biztosít a csatlakozáskor és az azt követő első hónapokban. Az akcióban az egyszeri belépési díjat 19 ezerről 9 900 forintra csökkentik, a tranzakciós jutalék mértékét pedig 0,99-ről 0,49 százalékra viszik le. Az utóbbi kedvezmény az új belépők mellett a korábban szerződött ügyfelekre is érvényes.

Egy kutatás szerint a fogyasztók számára fontosak a helyi, független vállalkozások, és szeretnék azokat támogatni, amikor lehetőségük nyílik rá.1 Az európai vállalkozások újraindulásával egyidőben a Visa több kezdeményezést is indított, hogy bátorítsa és ösztönözze a fogyasztókat a helyi boltokban való vásárlásra.

"A SimpleBusiness alkalmazásban a tranzakciók másodperceken belül teljesülnek, emellett egyszerű és költséghatékony alternatíva lehet a kereskedők és szolgáltatók számára. Tapasztalataink szerint a jelenlegi gazdasági- és vírushelyzet főleg a kisebb vállalkozások terheit növeli. Szeretnénk támogatni őket, ezért a Visa támogatásával úgy döntöttünk, hogy árkedvezményeket biztosítunk a kifejezetten kkv-k számára kifejlesztett alkalmazásunk, a SimpleBusiness használatához" - mondta el Benyó Péter, az OTP Mobil ügyvezetője.

“A koronavírus-járvány még inkább szükségessé tette, hogy a kisvállalkozások biztonságos és kényelmes fizetési módot kínáljanak a fogyasztóknak. A Visa számos partnerrel együtt a kártyás és mobilfizetési lehetőséget kínáló helyek számának növelésén dolgozik, valamint elkötelezett abban, hogy kisvállalkozások millióit segítse a digitális kereskedelemre való átállásban és növekedésben" - mondta Kiss Ede, a Visa Magyarországért felelős területi vezetője.

A SimpleBusiness-ről

Az applikáció ingyenesen letölthető, használatához pedig csupán egy okostelefonra és aktív internetkapcsolatra van szükség. A SimpleBusiness segítségével a vállalkozók négy elektronikus fizetési módot kínálhatnak vásárlóiknak:

• QR-kódos fizetés bankkártyával
• Linkes fizetés bankkártyával
• QR-kódos fizetés utalással
• Linkes fizetés utalással

Emellett a vállalkozóknak csupán SimplePay szerződéses viszonnyal kell rendelkezniük, valamint el kell végezniük a SimplePay kereskedői fiókregisztrációt az alkalmazásban. A SimpleBusiness alkalmazásban a tranzakciók másodperceken belül teljesülnek, a műveleteket a vállalkozók az applikációban, valamint a SimplePay admin felületén követhetik nyomon, a fizetések teljesüléséről azonnali visszajelzést kapnak.

További információk: simplebusiness.hu/vallalkozasoknak

1Zendesk SMB Survey Report- September 2019.

 

 

(x)

 

Advertisement

Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS


Private Investor Day 2021

Mibe fektessünk 2021-ben? Tippek, elemzések, befektetési ötletek profiktól, Neked