2019. június 19. szerda Gyárfás

Prémium energiát kínál az ELMŰ: utánanéztünk (x)

  • 2014. október 20. hétfő 05:00


Nem látja az ártól az erdőt?

Az energiagazdálkodás ma már sokkal komplexebb szakma, mint akár 5-10 éve. Az ELMŰ-ÉMÁSZ-MÁSZ Társaságcsoport valós megoldásokban és tényleges partnerségben látja a választ a nagyvállalati ügyfelek legkülönbözőbb, energiával kapcsolatos kérdéseire.

Prémium energia

Egy árlejtéses online aukció nem kérdez rá az ügyfél egyedi igényeire. Az ELMŰ-ÉMÁSZ-MÁSZ csoport a versenyképes árak mellett azonban valós lehetőségeket és megoldásokat kínál ügyfeleinek. “Prémium energia" kampányában az újonnan szerződő ügyfelek prémium, vállalati Nespresso gépeket nyerhetnek. Emellett azonban egy fontos üzenetre hívja fel a figyelmet: érdemes jobban mérlegelni és nem csak a “csupasz" árat nézni. A prémium energia ugyanis magában rejti azt az ügyfélkomfortot, törődést, problémakezelést, amelyet egy közös együttműködés során az ügyfél elvár.


Ahány ügyfél, annyi igény

Ezen a heterogén piacon az energiafelhasználás is jelentős eltéréseket mutat. Ilyenkor jön jól egy dedikált energetikai szakember, akinek megvan a szaktudása ahhoz, hogy releváns tanácsokkal segítse a vállalat energiatervezését és megvan a mozgástere is hozzá, hogy egyedi ajánlatokat dolgozzon ki mind az árazás, mind a termékválasztás vagy a testre szabás tekintetében.

Az is különösen fontos, hogy a kereskedelmi szakértők mögött olyan mérnökgárda dolgozik, amely energetikai korszerűsítési, beruházási tervek esetén nem csak a teljes körű előkészítés, de a komplex kivitelezés terén is kínálja tudását, szolgáltatásait.

Beszéljük meg!

Tegyük fel, hogy egy gyártóüzemnek speciális fogyasztási szokásai, pénzügyi folyamatai és működési kockázata miatt egyedi tarifális megoldásra lenne szüksége. Kihez forduljon? Mi van akkor, ha üzeme energiaellátását napelemekre szeretné alapozni? Ki tud megfelelő energetikai átvilágítást biztosítani pontos felmérésekkel, számadatokkal? És vajon hogyan lesz a döntésből megvalósítás?


Ár alapján persze könnyű mérlegelni, hiszen az egzakt számjegyek pillanatok alatt összevethetők. A tényleges együttműködésben, az energiakereskedővel való egész éves kapcsolat minőségében azonban hatalmas eltérések mutatkozhatnak. A partnerség ugyanis nem csupán sikeres üzletkötést és rendezett számlázást jelent, hanem komplex szolgáltatáscsomagot, végiggondolt munkafolyamatot és folyamatos, személyes kapcsolatot.

Ha pedig a kiválasztott energiaszolgáltatónál a tanácsadáson és előkészítésen túl a kivitelezés is egykézből elérhető, akkor beszélhetünk ténylegesen “prémium energiáról".

További információ:
www.elmu.hu/premiumenergia
www.emasz.hu/premiumenergia

(x)

NEM SZABAD TOVÁBB VÁRNI A LAKÁSVÁSÁRLÁSSAL!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor jobb, ha tudod, hogy lakáspiaci elemzők szerint az árak emelkedése lassul, és a finanszírozási költségek is rekord alacsony szinten vannak, de már nem biztos, hogy sokáig így is marad. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidő mellett már 2,75 százalékos THM-el, és havi 85 891 forintos törlesztővel fel lehet venni a Budapest Banknál. De nem sokkal maradnak el ettől a további bankok ajánlatai sem: az Erste Banknál például 80 439 forintos törlesztőt ígér a 2,66 százalékos THM; míg az MKB Banknál szintén alacsony, 2,70 százalékos THM is alacsony, 80 631 forintos törlesztőt jelent. Érdemes még megnézni a OTP Bank és a többi magyar hitelintézet konstrukcióját, különböző hiteösszegek és futamidők mellett is - ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Tesco

06.20-06.26
Országos

Auchan

06.20-06.26
Országos

Aldi

06.20-06.26
Országos

Lidl

06.20-06.26
Országos

Interspar

06.13-06.19
Országos

Spar

06.13-06.19
Országos

Aldi

06.13-06.19
Országos

Lidl

06.13-06.19
Országos

  Ajánlatunk