2020. augusztus 4. kedd Domonkos, Dominika

Őrült kockázatot vállalt Nagy Feró: viszontlátja-e valaha ezt a pénzt?


Nagy Feró lefoglalózta a Sportarénát, ahol 2018. áprilisában a Beatrice 40. szülinapi buliját fogja tartani. 12 ezer emberen múlik a boldogság.

Letettem a foglalót a Budapest Sportarénában, ami nem kis pénz. A feleségem a szívéhez kapott. Ő nem érti, hogy a pénz nekem miért nem fontos. Aggódik, mert a család megélhetését tartja szem előtt. (...) Nem tagadom, hatalmas ennek a bulinak a kockázata, ha nem jön el az a 12 ezer ember, akkor az totális anyagi bukás

-nyilatkozta a Best magazinnak a 71 éves rocker. A magazinnak ezen túl azt is elmondta, hogy a Beatrice 40. születésnapját fogják egy koncerttel ünnepelni az arénában.

Vajon felmérte, hogy mekkorát kockáztat?

Közel tíz éve közölt interjút a Pénzcentrum Szendrey Attiláva, aki akkor a Deloitte Zrt. könyvvizsgáló cég kockázatkezelési üzletágát vezette. Nézzük, mit mondott a kockázatról.

Azért kell nagyon pontos elemzés, hogy a vezetők birtokában legyenek annak az ismeretnek, hogy az előre meghatározott kockázati étvágyon belül van-e a kérdéses döntési alternatíva. Ami viszont azon túlmutat, azt nem szabad bevállalni. A cél a minél nagyobb nyereség elfogadható kockázati szinten belül. Ezt a szintet minden cég magának határozza meg, más lehet iparáganként, országonként, de meghatározhatja a tulajdonosok és a cégkultúra különbözősége is

- mondta a szakember. Reméljük, Feró is belülmaradt a kockázati étvágyán a buli lefoglalózásával és a kockázathoz méltó nyereségre tud majd szert tenni, ha megfelelő mennyiségű ember kíváncsi rá és zenekarára. Zárásként álljon itt egy Beatrice-koncertvideó, nagyjából ilyen lesz ez jövő tavasszal is.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok (OTP Bank, Budapest Bank, ERSTE Bank, Cetelem, Provident, stb.) ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Hozzászólások száma: 3 - Hozzászólok a fórumhoz
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Lidl

08.06-08.12
Országos

Aldi

08.06-08.12
Országos

Auchan

08.06-08.12
Országos

Spar

07.30-08.05
Országos

Interspar

07.30-08.05
Országos

Tesco

07.30-08.05
Országos

Lidl

07.30-08.05
Országos

Aldi

07.30-08.05
Országos