Óriási segítséget kaptak a kisvállalkozók: így tényleg könnyű lesz az átállás

2020. szeptember 21. 18:01

Száznapos évvégi hajrára biztatják a kkv-kat, amelynek során arra hívja fel a figyelmet, hogy már kis digitális fejlesztésekkel is eredményeket és pozitív változást érhet el egy kis- és közepes vállalkozás.

Magyarországon a kkv-k a vállalkozási szférában foglalkoztatottak közel kétharmadának biztosítanak munkalehetőséget, ezért támogatásuknak és digitális fejlődésüknek meghatározó szerepe van. A december végéig tartó időszakban rendkívül sok teendő és feszített tempó vár a vállalkozásokra. A kihívások teljesítéséhez nyújt segítséget számukra a Telekom azért, hogy a lehető legtöbbet hozhassák ki az év végéig hátralévő bő száz napból: nem kell havidíjat fizetniük az október 25-ig megrendelt üzleti vezetékes internethozzáférésért azon új előfizető kis- és közepes vállalkozásoknak, akik a megrendelést megelőző félévben nem vettek igénybe az internetszolgáltatást az adott telephelyen, és vállalják a kétéves hűségidőt. A szolgáltatást a vállalat extra gyorsan, vagyis öt napon belül kiépíti, ha a helyszínen nem merül fel építési munka, az ingyenességet pedig december 31-ig biztosítja. 

Pénzre van szükséged hirtelen? A Pénzcentrum Személyi kölcsön kalkulátorának segítségével könnyen megtalálhatod a számodra legkedvezőbb megoldást. KATT!

A vállalkozások számára már 31 üzletben úgynevezett HelloBiznisz pult került kialakításra, ahol dedikált ügyfélkiszolgálásban részesülnek. A személyes tanácsadókhoz a mobil- és vezetékes szolgáltatásokkal kapcsolatos kérdéseikkel fordulhatnak a vállalkozók, legyen szó készülék és eszközvásárlásról, vagy egyéb a vállalat által forgalmazott IT szolgáltatásokról, digitális megoldásokról.

Igaz ugyan, hogy ez az év komoly kihívások elé állította a hazai vállalkozásokat, azonban azt is érdemes szem előtt tartani, hogy minden ilyen helyzet kitörési lehetőség is lehet azoknak, akik tudnak élni a kínálkozó alkalommal. A hazai kkv-szektor elkötelezett partnereként bátorítani szeretnénk őket a digitális fejlesztésekre, bemutatva, hogy akár egész rövid távon, kis lépésekkel is látványos eredményeket érhetnekel.

- mondta Iski István, a Soho-SMB Experience Unit vezetője. A Magyar Telekom tavaszi, nem reprezentatív felmérése arra mutatott rá, hogy a vállalkozások több mint a fele készül digitális fejlesztésre az év második felében. A cégvezetőket és alkalmazottakat is kérdező tanulmány szerint egyre több vállalkozó vonta le azt a tanulságot, hogy a digitális a könnyebb, vagy éppen az egyetlen út.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Miközben a legtöbben közülük szűkített kapacitással vészelte át a tavaszi korlátozásokat, sokan képesek voltak alkalmazkodni az új helyzethez és újratervezték az üzleti működésüket. A rendkívüli kihívások leküzdésében a vállalat folyamatosan a kkv-k mellett állt partnerként, most pedig ezzel a különleges üzleti ajánlattal járul hozzá a bő száznapos évvégi hajrához, amikor is a tavaszi leállás okozta kiesést igyekeznek pótolni a vállalkozások. A vállalat most nemcsak őket, hanem a non-profit szervezeteket is támogatja a kedvezményes Magenta 1 Business/Nonprofit ajánlattal annak érdekében, hogy ösztönözze a nonprofit szektor digitalizációját, valamint támogassa a szervezetek szemléletformáló munkáját. 

Továbbra is várja leendő kkv partnereit a Hello Biznisz Klub: egy olyan szakmai közösségi kezdeményezés, amely a digitális tudás, az online megjelenés, valamint új digitális partnerségek lehetőségét nyújtja tagjainak. A Klub révén a tagok szakértői segítséget kaphatnak, illetve digitálisan is bemutatkozhatnak potenciális ügyfeleiknek és üzleti partnereiknek, továbbá átadhatják egymásnak saját tudásukat például arról, hogyan fogják tovább építeni vagy akár újraindítani vállalkozásukat a digitális megoldások segítségével.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 18. csütörtök
Andrea, Ilma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. április 17. 21:27
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem