2020. október 20. kedd Vendel

Óriási segítséget kaptak a kisvállalkozók: így tényleg könnyű lesz az átállás


Száznapos évvégi hajrára biztatják a kkv-kat, amelynek során arra hívja fel a figyelmet, hogy már kis digitális fejlesztésekkel is eredményeket és pozitív változást érhet el egy kis- és közepes vállalkozás.

Magyarországon a kkv-k a vállalkozási szférában foglalkoztatottak közel kétharmadának biztosítanak munkalehetőséget, ezért támogatásuknak és digitális fejlődésüknek meghatározó szerepe van. A december végéig tartó időszakban rendkívül sok teendő és feszített tempó vár a vállalkozásokra. A kihívások teljesítéséhez nyújt segítséget számukra a Telekom azért, hogy a lehető legtöbbet hozhassák ki az év végéig hátralévő bő száz napból: nem kell havidíjat fizetniük az október 25-ig megrendelt üzleti vezetékes internethozzáférésért azon új előfizető kis- és közepes vállalkozásoknak, akik a megrendelést megelőző félévben nem vettek igénybe az internetszolgáltatást az adott telephelyen, és vállalják a kétéves hűségidőt. A szolgáltatást a vállalat extra gyorsan, vagyis öt napon belül kiépíti, ha a helyszínen nem merül fel építési munka, az ingyenességet pedig december 31-ig biztosítja. 

Pénzre van szükséged hirtelen? A Pénzcentrum Személyi kölcsön kalkulátorának segítségével könnyen megtalálhatod a számodra legkedvezőbb megoldást. KATT!

A vállalkozások számára már 31 üzletben úgynevezett HelloBiznisz pult került kialakításra, ahol dedikált ügyfélkiszolgálásban részesülnek. A személyes tanácsadókhoz a mobil- és vezetékes szolgáltatásokkal kapcsolatos kérdéseikkel fordulhatnak a vállalkozók, legyen szó készülék és eszközvásárlásról, vagy egyéb a vállalat által forgalmazott IT szolgáltatásokról, digitális megoldásokról.

Igaz ugyan, hogy ez az év komoly kihívások elé állította a hazai vállalkozásokat, azonban azt is érdemes szem előtt tartani, hogy minden ilyen helyzet kitörési lehetőség is lehet azoknak, akik tudnak élni a kínálkozó alkalommal. A hazai kkv-szektor elkötelezett partnereként bátorítani szeretnénk őket a digitális fejlesztésekre, bemutatva, hogy akár egész rövid távon, kis lépésekkel is látványos eredményeket érhetnekel.

- mondta Iski István, a Soho-SMB Experience Unit vezetője. A Magyar Telekom tavaszi, nem reprezentatív felmérése arra mutatott rá, hogy a vállalkozások több mint a fele készül digitális fejlesztésre az év második felében. A cégvezetőket és alkalmazottakat is kérdező tanulmány szerint egyre több vállalkozó vonta le azt a tanulságot, hogy a digitális a könnyebb, vagy éppen az egyetlen út.

Miközben a legtöbben közülük szűkített kapacitással vészelte át a tavaszi korlátozásokat, sokan képesek voltak alkalmazkodni az új helyzethez és újratervezték az üzleti működésüket. A rendkívüli kihívások leküzdésében a vállalat folyamatosan a kkv-k mellett állt partnerként, most pedig ezzel a különleges üzleti ajánlattal járul hozzá a bő száznapos évvégi hajrához, amikor is a tavaszi leállás okozta kiesést igyekeznek pótolni a vállalkozások. A vállalat most nemcsak őket, hanem a non-profit szervezeteket is támogatja a kedvezményes Magenta 1 Business/Nonprofit ajánlattal annak érdekében, hogy ösztönözze a nonprofit szektor digitalizációját, valamint támogassa a szervezetek szemléletformáló munkáját. 

Továbbra is várja leendő kkv partnereit a Hello Biznisz Klub: egy olyan szakmai közösségi kezdeményezés, amely a digitális tudás, az online megjelenés, valamint új digitális partnerségek lehetőségét nyújtja tagjainak. A Klub révén a tagok szakértői segítséget kaphatnak, illetve digitálisan is bemutatkozhatnak potenciális ügyfeleiknek és üzleti partnereiknek, továbbá átadhatják egymásnak saját tudásukat például arról, hogyan fogják tovább építeni vagy akár újraindítani vállalkozásukat a digitális megoldások segítségével.

Címlapkép: Getty Images

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Aldi

10.15-10.21
Országos

Lidl

10.15-10.21
Országos

Auchan

10.15-10.21
Országos

Tesco

10.15-10.21
Országos

Spar

10.15-10.21
Országos

Praktiker

10.15-10.26
Országos


Öngondoskodás 2020

Befektetés, vagyon, megtakarítás

Portfolio Private Health Forum 2020

A koronavírus és a magánegészségügy

Budapest Economic Forum 2020

A magyar gazdasági csúcstalálkozó