2018. november 20. kedd Jolán

Nagykövetek lettek a magyar vállalkozók + videó


Hazai vállalkozásoknak szervez programsorozatot az OTP Business. A Nagykövet Program célja, hogy még szorosabb partneri kapcsolatot, a bank és az ügyfelek szempontjából újfajta, a korábbiaknál közvetlenebb és kötetlenebb párbeszédet alakítsanak ki egymással.


2018 őszén indult útjára az OTP Business Nagykövet Program. A programmal a pénzintézetnek nem titkolt célja, hogy ügyfeleivel közösen tekintse át a piaci trendeket és folyamatokat, valamint a vállalkozók igényeit, problémáit még inkább megismerve finomítsa, bővítse szolgáltatásait. Egy olyan közösség létrehozása a cél, amelynek tagjai együtt gondolkodnak a vállalkozásokat leginkább foglalkoztató kérdéseken, a fejlesztendő területeken. A vállalkozások számára a programban való részvétel egyúttal szakmai inspirációs és információs platformként is szolgál, ahol a tudás megszerzése mellett kapcsolatépítésre is lehetőségük nyílik.

OTP Business Nagykövetnek 48 céget választottak ki az ország minden részéből, és számos iparágból. A vállalkozások havonta részt vesznek majd a közösségi eseményen: itt minden alkalommal olyan témák kerülnek napirendre, amelyek a vállalkozásokat a leginkább érdeklik, a működésüket a leginkább meghatározzák.

Az első ilyen alkalom témája a partnerség volt: erről beszélt előadásában Csonka Tibor, az OTP Business ügyvezető igazgatója, valamint erről osztotta meg gondolatait Szilágyi Áron olimpiai bajnok kardvívó és edzője, Decsi András is.

Az előadásokat követően a nagykövetek kiscsoportos, moderált beszélgetésekben járták körbe a témát.

Támogatott tartalom
Az OTP Business Nagykövet program médiatámogatója a Portfolio Csoport.

Jól jönne 3 millió forint?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Íme, itt egy konkrét példa: 3 millió forintos hitelösszeget, és 84 hónapos futamidőt adtunk meg, ezen kívül bepipáltuk "250 000 Ft feletti havi nettó jövedelem", illetve a "Jövedelmem a kiválasztott bankba utalnám" opciókat. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legolcsóbb konstrukciót, havi 45 941 forintos törlesztővel a Raiffeisen Bank (THM 8,20%) nyújtja; de nem sokkal marad el ettől a K&H Bank (46 000 Ft/hó; THM 8,09%); illetve a Budapest Bank (46 402 Ft/hó; THM 7,90%) ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát.

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS