2020. december 4. péntek Borbála, Barbara

Nagy változás a légitársaságnál: sok magyar banki ügyfelet is érint


Március egytől élesednek az új szabályok, kevesebb kedvezmény jár majd.

Újra az Erste Bank nyerte a Wizz Air által, a magyarországi kedvezményprogramjának üzemeltetésére kiírt tendert, így újabb három évig értékesítheti az általa tíz évvel ezelőtt bevezetett Erste Wizz Air Hitelkártyát és üzemeltetheti a szükséges háttérrendszereket. Ebben nincs változás, abban viszont igen, milyen kedvezmények kapcsolódnak a kártyához, és milyen feltételekkel lehet igénybe venni azokat. Közleményük szerint azokat az elmúlt években megváltozott légi közlekedési szokásokhoz igazította a légitársaság.

Azok számára, akik már rendelkeznek ilyen hitelkártyával, március 1-jétől vezetik be a pontgyűjtésre és a kedvezmények jóváírására vonatkozó új szabályokat, a 2018. november 1. és 2019. január 31. között igényelt kártyák esetében pedig június 1-től. Azok, akik február 1. után igénylik a hitelkártyát, eleve a megváltozott pontgyűjtési feltételekkel kapják meg.

Az új kedvezményprogram szerint a Wizz Air Hitelkártya használatakor

  • minden, vásárlásra elköltött 100 forint után a korábbi 2 helyett már csak 1 pontot ír jóvá a pénzintézet,
  • a Wizz Air szolgáltatások vásárlása estén 100 forint után a korábbi 4 helyett pedig 2 pont jár.
  • A kártyatulajdonosok Wizz Air pontokat havonta legfeljebb 250 ezer forint vásárlási összeg után kaphatnak a korábbi 300 ezer forint helyett.
Abban nincs változás, hogy a pontokat továbbra is egy évig lehet felhasználni a Wizz Airnél.

Újdonság az is, hogy az Erste Bank április 1-től a pontokat minden regisztrált Wizz Air Hitelkártya esetében - az eddigi gyakorlattól eltérően - naponta automatikusan átvezeti a Wizz Air rendszerébe, így azt a kártyatulajdonosoknak már nem kell külön kezdeményezniük a NetBank felületén.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is, ezért nagyon fontos, hogy már most a számunkra legmegfelelőbb konstrukciót válasszuk! Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Hozzászólások száma: 1 - Hozzászólok a fórumhoz
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk

Súlyos problémára világított rá a járvány második hulláma: ideje észbe kapni!
Egyre többen keresnek olyan megoldást, melyben biztonságba érzik saját magukat és a családtagjaikat.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk