2019. április 21. vasárnap Konrád

Nagy változás a légitársaságnál: sok magyar banki ügyfelet is érint


Március egytől élesednek az új szabályok, kevesebb kedvezmény jár majd.

Újra az Erste Bank nyerte a Wizz Air által, a magyarországi kedvezményprogramjának üzemeltetésére kiírt tendert, így újabb három évig értékesítheti az általa tíz évvel ezelőtt bevezetett Erste Wizz Air Hitelkártyát és üzemeltetheti a szükséges háttérrendszereket. Ebben nincs változás, abban viszont igen, milyen kedvezmények kapcsolódnak a kártyához, és milyen feltételekkel lehet igénybe venni azokat. Közleményük szerint azokat az elmúlt években megváltozott légi közlekedési szokásokhoz igazította a légitársaság.

Azok számára, akik már rendelkeznek ilyen hitelkártyával, március 1-jétől vezetik be a pontgyűjtésre és a kedvezmények jóváírására vonatkozó új szabályokat, a 2018. november 1. és 2019. január 31. között igényelt kártyák esetében pedig június 1-től. Azok, akik február 1. után igénylik a hitelkártyát, eleve a megváltozott pontgyűjtési feltételekkel kapják meg.

Az új kedvezményprogram szerint a Wizz Air Hitelkártya használatakor

  • minden, vásárlásra elköltött 100 forint után a korábbi 2 helyett már csak 1 pontot ír jóvá a pénzintézet,
  • a Wizz Air szolgáltatások vásárlása estén 100 forint után a korábbi 4 helyett pedig 2 pont jár.
  • A kártyatulajdonosok Wizz Air pontokat havonta legfeljebb 250 ezer forint vásárlási összeg után kaphatnak a korábbi 300 ezer forint helyett.
Abban nincs változás, hogy a pontokat továbbra is egy évig lehet felhasználni a Wizz Airnél.

Újdonság az is, hogy az Erste Bank április 1-től a pontokat minden regisztrált Wizz Air Hitelkártya esetében - az eddigi gyakorlattól eltérően - naponta automatikusan átvezeti a Wizz Air rendszerébe, így azt a kártyatulajdonosoknak már nem kell külön kezdeményezniük a NetBank felületén.

KIHÚZNA A BAJBÓL 300 EZER FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Mutatunk egy konkrét példát: kalkulátorunkban 300 ezer forintos hitelösszeget, és 24 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 14 261 forintos törlesztőrészlettel az Erste nyújtja (THM 13,79%), de nem sokkal marad el ettől az OTP 14 875 forintos törlesztőt (THM 18,73%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a CIB és a Cetelem konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Hozzászólások száma: 1 - Hozzászólok a fórumhoz
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk