2018. január 17. szerda Antal, Antónia

Nagy dobásra készülnek a magyar cégek

Innovatív magyar techonlógiai vállalkozásoknak a piacra lépést, nagyvállalatok számára pedig a technológiai fejlődést kívánja segíteni egy új kezdeményezés, melyet a Technopolis Innovation Center indított el Magyarországon több partnerével. A program neve ScaleZone, a turizmus és az egészségügy területéről várják mától a jelentkezőket honlapjukon keresztül.

A program nagyvállalatai partnerei a KPMG, az K&H Bank és a T-Systems lesznek, de együttműködnek majd az Egyesült Államok budapesti nagykövetségével is.

A ScaleZone-ba belépő vállalatok egy féléves programban vesznek majd részt, melyet a Technopolis szervez. Első körben a turizmus és az egészségügy területéről várják hazai vállalatok jelentkezését, területenként legfeljebb 15 céggel fognak együttdolgozni. Az egészségügyi program három témára bomlik majd. 

Az első a hordható egészségügyi eszközökre koncentrál, a második a mesterséges intelligenciára, a harmadik pedig az egészségügyi képalkotó rendszerekre. A programra mától lehet jelentkezni a ScaleZone honlapján. A Technopolis tulajdoni részt nem szerez a belépő vállalatokban, hanem szolgáltatásaik, termékeik értékesítésekor realizál hasznot.

A nagyon gyorsan fejlődő vállalatokat veszi célba a program

- mondta el az IBM hazai üzletfejlesztési igazgatója, aki hozzátette, hogy az amerikai nagyvállalat az innováció területén szerzett tapasztalataival segíti a cégeket.

A hat hónapos időszak alatt előbb az iparágukra jellemző üzleti kitekintéssel, az üzleti és ügyfélproblémák azonostásával, technológiai támogatással, végül pedig tesztprojektekkel adnak lehetőséget arra, hogy a programban résztvevő cégek nagyvállalati környezetben próbálhassák ki terméküket, szolgáltatásukat. Ezen időszak lezártával pedig a piacra lépésben is segítséget kíván majd nyújtani a cég.

Másik együttműködő nagyvállalat a KPMG, mely egy létező programjába, a Digitális Faluba fogja beemelni az új együttműködést. Ennek a létező programnak a keretein belül a tanácsadói és könyvvizsgálói tevékenységéből származó, jellemzően nagyvállalati ügyfeleit hozza össze kisebb, innovatív vállalatokkal. Emellett részt fognak venni a ScaleZone-os cégek mentorálásában is.

A K&H Bank képviselője is kiemelte, hogy mentorálással, marketing tanácsokkal is részt kívánnak venni a programban, továbbá hozzátette, hogy a bank a nagyvállalati kapcsolati hálóján és a világ jelentős részére kiterjedő fióktelepi hálózatán keresztül is segíteni fogja a ScaleZone résztvevőit.

A T-Systems a Magyar Telekom leányvállalataként 220 ezer magyar céget ér el, így a termékek, szolgáltatások tesztelését, valamint a hazai és nemzetközi piacra lépést is segíteni fogja. Emellett innovációs laborjuk, a Kitchen Budapest bevonásával is segíteni tudják majd a programban résztvevő cégeket.

JÓL JÖNNE 500 EZER FORINT?

Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb gyorskölcsönt. De, hogy ne a sötétben tapogatózz, mi is elvégeztünk neked egy példaszámítást: kalkulátorunkban 500 ezer forintos hitelösszeget, és 36 hónapos futamidőt adtunk meg. A THM-ek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót a CIB Bank nyújtja (THM 11,73%), de nem sokkal marad el ettől a Cetelem (THM 14,49%) ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni az Erste Bank, és a  Cofidis gyorskölcsönét is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát.

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

Ezek az országok a világ legnagyobb sörfogyasztói

Ha sörivásról van szó, akkor a csehek verhetetlenek. Egy új tanulmány azt vizsgálta, hogy az egyes országokban mennyi sört fogyasztottak az emberek fejenként 2017 folyamán. Tavaly egy átlagos cseh 137,38...
 

Fogadjunk, hogy eddig te sem így használtad az alufóliát

A konyha a mindennapi életünk része, sokan mégis esve-kelve mozognak benne. Úgyhogy senkinek sem árthat egy kis felokosítás. Az alufólia például csodákra képes, de azért a bikinis sütemények is megérnek...
NÉPSZERŰ
FRISS

Interspar

01.18-01.24
Országos

Spar

01.18-01.24
Országos

Auchan

01.18-01.24
Országos

Interspar

01.11-01.17
Budapest

Spar

01.11-01.17
Országos

Aldi

01.11-01.17
Országos

Auchan

01.11-01.17
Országos

Tesco

01.11-01.17
Országos

  Ajánlatunk