7 °C Budapest

Munkahelyi hálózat, kockázatok nélkül (x)

Pénzcentrum
2015. május 6. 13:34

Az üzlet sikerének kulcsa nemcsak a rugalmasság, hanem a biztonság is.

A Telekom új virtualizált VPN szolgáltatásával a kisebb vállalkozások is biztonságosan tudják nyújtani alkalmazottaiknak az irodai rendszerek távoli elérését.

A Telekom új megoldásának köszönhetően a vállalkozók biztosíthatják munkatársaiknak a rugalmas és biztonságos hozzáférést az irodai rendszereikhez, mindehhez pedig nincs szükség bonyolult titkosítást végző szerverekre, informatikai szaktudásra.

Ma már senki nem vitatja, hogy a rugalmas hozzáférés a céges rendszerekhez kulcsfontosságú az üzleti siker szempontjából, legyen szó mikro- kis- vagy épp közepes vállalkozásokról. A hatékony üzlet számos kisebb cég esetében is saját ügyviteli rendszerekre alapul, saját nyilvántartásokra, számlázó programokra, ügyfélnyilvántartó-rendszerekre, s még sorolhatnánk. A cégek egyre modernebb megoldásokat használnak annak érdekében, hogy a lehető legrugalmasabb munkafeltételeket biztosíthassák a dolgozóiknak, hogy a dolgozók bármikor és bárhol elérhessék a munkájukhoz szükséges emaileket, dokumentumokat, háttéranyagokat. Hatalmas versenyelőnyt jelent, ha valaki a munkaidő után, az otthoni gépéről is meg tud oldani egy hirtelen felmerült problémát azáltal, hogy bejelentkezik a céges hálózatba. Megkönnyíti az üzleti ügyek intézését, ha a cégnek több telephelye van és a központi rendszerek is minden telephelyről elérhetők. A biztonsági megoldások azonban sok helyütt még lokálisak, ez pedig kockázatot jelenthet.

Mivel a vállalkozások egyre több üzleti ügyet alapoznak informatikai rendszerekre és egyre több fontos információt tárolnak ilyen megoldásokban, kritikus kérdéssé vált, ezen rendszerek biztonsága. Fontos, hogy a vállalkozás teljes forgalma biztonsági szempontból kontrollált, legyen. A titkosított kapcsolat révén csökken az adatlopások veszélye, s a folyamatos forgalom-felügyelet segít megelőzni, hogy egy, a céges rendszerbe bejutó vírus komoly veszélyt jelentsen a rendszerekre. Ha több telephelyen használjuk ezeket a rendszereket, ez különösen fontos szempont.

A Telekom felhő alapú virtualizált megoldással (Cloud VPN) biztosítja a teljes adat- és informatikai biztonságot akár a legkisebb cégnek is, elérhető áron. Nagyobb beruházás nélkül, elég egy havonta fizethető előfizetés és néhány kattintás, s bármely vállalkozás kontrollálhatja, valamint biztonságban tudhatja hálózatát, méghozzá minden telephelyén, vagy bármely gépen, ahol a dolgozói hozzá szeretnének férni a céges rendszereikhez. A Telekom Cloud VPN szolgáltatás segítségével a felhasználók biztonságban használhatnak akár nyilvános, publikus wifi kapcsolatot is, mert a titkosítás megvédi a belső hálózatot az illetéktelen behatolóktól akár laptoppal akár mobil készülékkel csatlakoznak rá.

A Cloud VPN - virtuális magánhálózat igen rugalmas rendszer, többféle sebességgel igénybe vehető. Fontos, hogy a szolgáltatásnak nem része az internet-kapcsolat, tehát annak használatához már internet-előfizetéssel kell rendelkezni. Az is lényeges ugyanakkor, hogy a rendszer mindenféle internetelérés esetén működik.

Az előfizetést követően a vállalkozások vezetői néhány kattintással össze tudják rakni, milyen szolgáltatásokra van szükségük, a tűzfal és a komplex biztonsági funkciók alapvető részei a szolgáltatásnak. A szolgáltatás ára függ a választott sebességtől, de mindegyik csomag korlátlan számú felhasználót, telephelyet és szoftverklienst szolgálhat ki.

A teljeskörű informatikai biztonságot és rugalmasságot biztosító szolgáltatás már nettó 7920 Ft havi díjtól (bruttó 10058 Ft), 2 év hűségidővel, elérhető.

További információk

(x)

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 29. péntek
Auguszta
13. hét
Március 29.
Nagypéntek
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem