2019. május 20. hétfő Bernát, Felícia

Merni kell nagyot álmodni: ez lenne a sikeres vállalkozás titka?


Nincsenek könnyű helyzetben a magyar kkv-k: olyan kihívásokkal kell szembenézniük, mint a termelékenység növelése, a munkaerőhiány vagy a versenyképesség javítása. Nagy Viktor, a kiskunhalasi Pannon Pur Kft. ügyvezető igazgatója szerint a sikeres vállalkozás titka az, hogy merni kell nagyot álmodni. Ők kötőelemek kereskedelmével foglalkoznak, termékpalettájukon megtalálható a purhab, a szilikon, a szegecs, a tipli, és idén kezdik el kiskunhalasi telephelyükön utasszállító repülőgépek konyhablokkjait készíteni.

Purhab, szilikon, csavar, ez volt a fő kereskedési irány, idén pedig utasszállító repülőgépek konyhablokkjait kezdi gyártani a kiskunhalasi Pannon Pur Kft. Ehhez egy egykori bútorgyár épületegyüttesét vásárolták meg, ahol már zajlanak a felújítási munkák. A beruházáshoz szükséges költségeket önerőből, pályázati forrásból és hitelből teremti elő a cég.

Folyamatosan kerestük az új lehetőségeket: volt egy légi-ipari beszállításunk, ami arra ösztönzött bennünket, hogy érdemes ezen a területen is terjeszkednünk. Egy kutatás-fejlesztési pályázat keretében tudtunk egy speciális célgépet kifejleszteni, ezzel elkezdhetjük a gyártást

- mondta a Portfolio-nak Nagy Viktor, a cég ügyvezető igazgatója.

Olyan fejlesztési lehetőséget kerestem, amely képes a céget új növekedési pályára állítani, hogy ez sikerül-e, az majd kiderül

- tette hozzá. Szerinte a siker titka az, hogy merni kell nagyot álmodni: ha már megvan, mi is a cél, csak a megvalósításhoz vezető utat kell megtalálni, amelyben egy megbízható pénzintézet sokat segíthet.

A cég 2014 óta tartozik az OTP Bank ügyfelei közé. "Olyan ajánlattal álltak elő, hogy sikerült rávenniük bennünket, hogy váltsunk bankot. Nem bántuk meg. Az OTP Business Nagykövet Programra is a fiókvezető hívta fel a figyelmünket, és sokat profitálunk abból, hogy bekerültünk a programba: több üzleti kapcsolat is született a rendezvények során" - tette hozzá Nagy Viktor.

"Széles a termékpalettánk, igyekszünk kielégíteni az igényeket: van, akinek a napi likviditás biztosításához van szüksége segítsége, más nagyobb beruházást tervez. Ebben tudunk segítséget nyújtani, biztosítani a gördülékeny ügyintézést, a rugalmasságot" - mondta Lengyel-Kiss Aliz, a kiskunhalasi OTP Bank fiókvezetője.

TÁMOGATOTT TARTALOM
Az OTP Business Nagykövet Program médiatámogatója a Portfolio Csoport
Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk

Meg fogsz lepődni, meddig nőhetnek még itthon a fizetések
Erdelics Tímea, a LogMeIn új HR igazgatója.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk