2018. november 20. kedd Jolán

Megint jöhet a kukakrízis? Bevonták a Zöld Híd Kft. engedélyét!


Az állami kukaholding bevonta a Zöld Híd Kft. engedélyét, mivel a cég a héten felfüggesztette a szemétszállítást anyagi okokra hivatkozva, és a katasztrófavédelemnek kellett intézkednie, hogy elvigyék a szemetet Pest és Nógrád megye több településésn. Az NHKV Zrt. azt kérte, az önkormányzatok bontsanak szerződést a szolgáltatóval.

Bevonta a Zold Híd Kft. engedélyét az állami kukaholding - erről levélben tájékoztatták az érintett önkormányzatokat. Az Index vette észre, hogy a kistarcsai önkormányzat közzé is tette ezt.

Az NHKV Zrt. azzal indokolta a döntést, hogy a bajba került kukáscég

"nem alkalmas az OHKT-ban (Országos Hulladékgazdálkodási Közszolgáltatási Terv) foglalt célok elérésére, követelmények teljesítésére."

Ismert, a héten a Zöld Híd felfüggesztette a szolgáltatást, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságának kellett gondoskodnia a szemét elszállításáról több Nógrád- és Pest-megyei településen. A kukaholding azt kéri az önkormányzatoktól, hogy bontsanak szerződést a Zöld Híddal és állapodjanak meg olyan szolgáltatóval, amelynek adott megfelelődési véleményt az állami cég.

Akkor sem kell megijedni, ha megint beütne a krach!

Korábban összeszedtük, mit kell tenned, ha leáll a szemétszállítás a lakóhelyeden. Érdemes elolvasni!

JÓL JÖNNE 400 EZER FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb gyorskölcsönt. Íme, itt egy konkrét példa: kalkulátorunkban 400 ezer forintos hitelösszeget, és 36 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 13 070 forintos törlesztőrészlettel az MKB Bank nyújtja (THM 14,23%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 13 123 forintos törlesztőt (THM 11,73%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a K&H Bank, a Cetelem, valamint a Raiffeisen Bank konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum gyorskölcsön kalkulátorát.

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk

Durva: ennyien veszik fel halott rokonuk nyugdíját Magyarországon
Pedig 15 napon belül kötelesek lennének bejelenteni az elhalálozást.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS