19 °C Budapest

Magyar vállalkozás a legjobbak között: így csinálták

2018. május 1. 10:00

A munkaerőfelvételt crowdsourcing alapokra helyező budapesti Instalent platformja is bekerült a Google Campus Residency elnevezésű mentorprogram második körének 9 vállalata közé.Amennyiben mélyebben is érdekelnek a vállalkozások vagy te is vállalkozó vagy, gyere el május 3-i rendezvényünkre, ahol a magyar cégek külföldi piacra lépési esélyeiről és a digitalizáció kihívásairól is szó lesz. Előadást tart majd a Nanushka divatcég digitális igazgatója, illetve a Budapest LAB Vállalkozásfejlesztési Központ és a Google egy-egy munkatársa is. A rendezvény, melyet a Google Magyarország támogat, INGYENES, de regisztrációhoz kötött, melyet ide kattintva tudsz megtenni.

A Campus Residency a varsói Google Campus programja a már növekvő fázisban lévő régiós startupok számára. A kiválasztott csapatok lehetőséget kapnak, hogy a Campus co-working irodájában dolgozzanak, és a Campus szakértői segítségével fejlődjenek munkájuk során. Valamint olyan programokon, workshopokon is részt vehetnek, amelyek többek között a befektetők keresésében és a nemzetközi piacokon való terjeszkedésben nyújtanak segítséget.

Nagyon örülünk és büszkék vagyunk, hogy részt vehetünk a Campus Residency programban. Felbecsülhetetlen értékű lehetőség ez számunkra, mivel így részesei lehetünk a Google for Enterpreneurs Networknek is. Alig várjuk, hogy elkezdődjön a közös munka a mentorokkal!

- mondta Medgyesi Péter, az Instalent alapítója.

A Campus Residency Program tavaly novemberi első körét 10 induló vállalkozás végezte el. A 6 hónapot követően több mint 4,5 millió dolláros támogatást szereztek, és 24 új alkalmazottal bővültek. Mindegyik induló átlagosan kétszeresére növelte bevételeit.

Az Instalent mellett az alábbi vállalatok vesznek még részt a Residency program második körében:

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 
  • Bring.AI - lekérhető logisztikai szolgáltatás, amely az azonnali szállításokra összpontosít;
  • Cognitum - valós idejű, gépi tanulással dolgozó software, amely segít az ipar, a kormányzat és az egészségügyi ágazat döntéshozatalában
  • LiveCall - lead-generáló és visszahívó szoftver;
  • Grafik Optymalny - a SaaS modellben kifejlesztett munkaidő-tervek létrehozására és kezelésére szolgáló eszköz;
  • Farmer Direct - helyi és ökológiai élelmiszerpiac, amely a gazdálkodókat és kézműveseket közvetlenül a fogyasztókkal kapcsolja össze;
  • Fiszkoteka - olyan online platform, amely hatékony tanulást biztosít multimédiás szókártyák használatával;
  • GetAnna - virtuális asszisztens, többek között ingatlanügynökök számára, amely személyre szabott szöveges üzeneteket és e-mailes beszélgetéseket folytat és képes online kiértékelni az üzleti lehetőségeket;
  • Hotailors - utazási kiskereskedők és gyakori üzleti utazók számára kialakított AI-alapú piactér.

A Campus Varsó egyike a Google 7 vállalkozói hálózatának. Nyitott minden közép- és kelet-európai jelenlegi és jövőbeli vállalkozó számára, és számos programot, rendezvényt és hálózati lehetőséget kínál, amelyek célja a régióbeli induló vállalkozások létrehozásának és növekedésének elősegítése. A Campus csak 2017-ben 400 rendezvényt szervezett, melyeken több mint 22 000 fő vett részt.

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 29. péntek
Auguszta
13. hét
Március 29.
Nagypéntek
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm