2020. július 3. péntek Kornél, Soma

Magyar luxustermék indult hódító útjára: rengetegen imádják


Sárgák, kékek, zöldek, lilák és rózsaszínek. Apró manóházak, tekergő indák, élénk fantáziavirágok vagy épp tengeróceánok lakói köszönnek vissza Melegh Andrea selyemre festett képein, selyemsálain és -kendőin. A pécsi selyemfestő formavilága, színharmóniája egyéni és mással nem összetéveszthető. Unikális termékeivel már elbűvölte mind a szakmát, mind az egyedi portékákra vágyó vevőket. Most a HelloVidéknek elárulta azt is, hogy mitől lesz egy kézműves termék piacképes, kinek a számára lehet értékes és miként válhat önálló turisztikai termékké?

Melegh Andrea a HelloVidéknek többek között elmondta, hogy a selyemfestés egyedi és különleges tevékenység. Valamennyi képes ugyanis arra, hogy érzéseket és hangulatokat fejezzen ki. A művészt azt is elmondta, hogy több mint 25 éve főállású vállalkozóként dolgozik, és ebben a feladatásban például különböző arculatokat gyárt, számítógépes grafikákat készít.

Ezután azonban a selemyfestésből kisvártatva professzió lett, Andreát ugyanis felfedezték, és kiállítást szerveztek a képeinek. Az első megnyitóján el is adott 6 képet, ami anyagilag is visszahozta mindazt, amit addig befektetett az alkotásba. De hogy mi történt ezután, hogyan futott be saját termékeivel Melegh Andrea azt a HelloVidék cikkében olvashatod el!

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok (OTP Bank, Budapest Bank, ERSTE Bank, Cetelem, Provident, stb.) ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk

Felmondási hullám a magyar munkahelyeken: ez már a poszt-covid szindróma?
Sokan, az eddig elégedettnek, stabilnak hitt emberek közül egyik napról a másikra mondanak fel munkahelyükön, teljesen meggondolatlanul.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk