2019. január 22. kedd Vince, Artúr

Legendás márkától búcsúzhatnak a magyarok: újabb gyár lesz az enyészeté

  • Napi.hu
  • 2018. december 14. péntek 09:30

Elindult a Traubisoda magyarországi védjegyeivel rendelkező, az üdítőitalt több mint két évtizede gyártó Ráthonyi Kft. felszámolása - írtja a Napi.hu.

A Ráthonyi Kft. felszámolását idén nyáron rendelte el a debreceni bíróság, miután a cég bírósági felszólítás után sem fizette ki a vele jogvitában álló céget, amely a Traubi-gyár üzemcsarnokának felújítását és bővítését végezte.

Hogy pontosan mennyivel tartozik az üdítőgyártó a kivitelezőnek, azt nem lehet tudni, de a Napi.hu szerint a Ráthonyinak több mint 700 millió forint kötelezettsége van. A cég dolgozóinak a nagy részét már elküldték, jelenleg heten dolgoznak a cégnél, míg tavaly még 32 alkalmazott volt.

KIHÚZNA A BAJBÓL 300 EZER FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Mutatunk egy konkrét példát: kalkulátorunkban 300 ezer forintos hitelösszeget, és 60 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 7 131 forintos törlesztőrészlettel az MKB nyújtja (THM 19,08%), de nem sokkal marad el ettől a Raiffeisen 7 610 forintos törlesztőt (THM 20,37%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a CIB és a Budapest Bank konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk

Hiába van padlón a kamat: a hiteled dupláját is behajthatja rajtad a bankod
Mutatjuk, hogy mitől függ a kamatköltség teljes összege.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk