2019. január 22. kedd Vince, Artúr

Lázban égnek a magyar kkv-k: aki kimarad, lemarad

  • MTI
  • 2018. december 18. kedd 10:00

Egyre többen érdeklődnek az Ipar 4.0 Mintagyár elnevezésű program iránt, amelynek célja, hogy a hazai kis- és középvállalkozók közelebb kerüljenek a digitalizációhoz - ismerteti Világgazdaság.

Már csaknem egy éve fut a kiemelt projekt és eddig közel ezer látogató regisztrált - olvasható a lapban, amelynek nyilatkozva Bárdos Krisztina, az IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezetője úgy fogalmazott: 

ez olyan lehetőség, mintha valaki ingyen tanulhatna meg programozni vagy éppen angolul.

Céljuk, hogy ezer hazai vállalkozás vezetői kapcsolódjanak a programhoz - közölte. Mint a lapban olvasható, a programban részt vevő cégekkel elégedettségi kérdőívet töltetnek ki, amelyben leírhatják azt is, mit szeretnének, miben lenne szükségük segítségre, eddig milyen fejlesztéseket valósítottak meg.

Ezeket a cégeket abból a szempontból minősítik, hogy érettek-e az ipar 4.0-ra. Az összesítések alapján 300 cég ezüst, 50 arany minősítést szerezhet, amihez egyszerűsített, illetve részletes fejlesztési terv társulhat. Ezt követően, a közlejövőben vélhetően társfinanszírozási konstrukciókkal segíthetik majd a kis- és középvállalkozókat a fejlesztési tervek megvalósításában - írták.

KIHÚZNA A BAJBÓL 300 EZER FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Mutatunk egy konkrét példát: kalkulátorunkban 300 ezer forintos hitelösszeget, és 60 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 7 131 forintos törlesztőrészlettel az MKB nyújtja (THM 19,08%), de nem sokkal marad el ettől a Raiffeisen 7 610 forintos törlesztőt (THM 20,37%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a CIB és a Budapest Bank konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk

Hiába van padlón a kamat: a hiteled dupláját is behajthatja rajtad a bankod
Mutatjuk, hogy mitől függ a kamatköltség teljes összege.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk