2019. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Kifakadt Vajna Tímea: kidőlt néhány offshore cég a szekrényből

  • 24.hu
  • 2019. április 12. péntek 10:01

Vajna Tímea először szólalt meg férje halála óta. Kiderült, továbbra is 2000 négyzetméteres budai ingatlanjukban él - írja a 24.hu.

Közben Vajna Tímea azt írja közösségi oldalán, hogy őt egyáltalán nem kereste meg a Best: "A mai híradásokkal ellentétben nem nyilatkoztam a Best magazinnak és egyik újságnak sem, a cikkben nekem tulajdonított mondatokat nem állítottam. Elkeserítő, hogy a Best magazin is beállt az álhíreket terjesztő újságok sorába annak érdekében, hogy minél több példányt eladjon."

A 24.hu megszólaltatta a Best magazint is az ügyben: "Nem tudjuk mire vélni az állításokat, a cikk idézeteiben csak tőle elhangzott mondatokat használtunk, a többi rész pedig saját információ. A beszélgetés nem négyszemközt zajlott, több tanú is van rá, az egyik például a fánkozó személyzetéhez tartozik, az a személy, akit megkértünk, szóljon Vajna Tímeának, hogy beszélnénk vele."

Saját elmondása szerint minden a nyakába szakadt, emiatt nincs ideje semmire. A Best magazinnak adott interjújában elmondta, eltűntek azok a barátok, akik Vajnával és feleségével szerették tölteni az idejüket, az Instagramon pedig a pozitív kommentek helyét felváltották a gúnyos hozzászólások.

Minden rám szakadt. Amíg nem zajlik le a hagyatéki tárgyalás, rengeteg elintéznivalóm van, rendszeresen hajnali háromig fenn vagyok. Minden percem be van osztva.

Azt is elárulta, hogy még ki kell ismernie magát az üzleti világban, mert "néha kidől egy-egy csontváz a szekrényből, előkerül egy újabb offshore cég". Vajna Tímea jövőjét a tengerentúlon képzeli el, már az állampolgárságot próbálja megszerezni. Kisebb filmszerepeket is vállal, feltűnt például a Wonder Woman második részében, és látható lesz majd az új Terminátor filmben is.

JÓL JÖNNE 500 EZER FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Íme, itt egy konkrét példa: kalkulátorunkban 500 ezer forintos hitelösszeget, és 48 hónapos futamidőt adtunk meg, emellett 250 ezer forint feletti jövedelemmel és jövedelemátutalással számoltunk. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 12 178 forintos törlesztőrészlettel a CIB nyújtja (THM 8,17 %), de nem sokkal marad el ettől a Raiffeisen 13 155 forintos törlesztőt (THM 13,57%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a Cofidis az OTP, valamint a Cetelem konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk