2019. június 20. csütörtök Rafael

Kifakadt Vajna Tímea: kidőlt néhány offshore cég a szekrényből

  • 24.hu
  • 2019. április 12. péntek 10:01

Vajna Tímea először szólalt meg férje halála óta. Kiderült, továbbra is 2000 négyzetméteres budai ingatlanjukban él - írja a 24.hu.

Közben Vajna Tímea azt írja közösségi oldalán, hogy őt egyáltalán nem kereste meg a Best: "A mai híradásokkal ellentétben nem nyilatkoztam a Best magazinnak és egyik újságnak sem, a cikkben nekem tulajdonított mondatokat nem állítottam. Elkeserítő, hogy a Best magazin is beállt az álhíreket terjesztő újságok sorába annak érdekében, hogy minél több példányt eladjon."

A 24.hu megszólaltatta a Best magazint is az ügyben: "Nem tudjuk mire vélni az állításokat, a cikk idézeteiben csak tőle elhangzott mondatokat használtunk, a többi rész pedig saját információ. A beszélgetés nem négyszemközt zajlott, több tanú is van rá, az egyik például a fánkozó személyzetéhez tartozik, az a személy, akit megkértünk, szóljon Vajna Tímeának, hogy beszélnénk vele."

Saját elmondása szerint minden a nyakába szakadt, emiatt nincs ideje semmire. A Best magazinnak adott interjújában elmondta, eltűntek azok a barátok, akik Vajnával és feleségével szerették tölteni az idejüket, az Instagramon pedig a pozitív kommentek helyét felváltották a gúnyos hozzászólások.

Minden rám szakadt. Amíg nem zajlik le a hagyatéki tárgyalás, rengeteg elintéznivalóm van, rendszeresen hajnali háromig fenn vagyok. Minden percem be van osztva.

Azt is elárulta, hogy még ki kell ismernie magát az üzleti világban, mert "néha kidől egy-egy csontváz a szekrényből, előkerül egy újabb offshore cég". Vajna Tímea jövőjét a tengerentúlon képzeli el, már az állampolgárságot próbálja megszerezni. Kisebb filmszerepeket is vállal, feltűnt például a Wonder Woman második részében, és látható lesz majd az új Terminátor filmben is.

Jól jönne 5 millió forint?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Íme, itt egy konkrét példa: 5 millió forintos hitelösszeget, és 72 hónapos futamidőt adtunk meg, ezen kívül bepipáltuk "250 000 Ft feletti havi nettó jövedelem", illetve a "Jövedelmem a kiválasztott bankba utalnám" opciókat. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legolcsóbb konstrukciót, havi 86 426 forintos törlesztővel a K&H Bank (THM 7,97 %) nyújtja; de nem sokkal marad el ettől a Budapest Bank (87 194 Ft/hó; THM 7,90%) ajánlata sem. Némileg lemaradva követi őket az CIB (87 368 Ft/hó; THM 8,17 %) ajánlata, de érdemes megnézni az Erste és az OTP Bank ajánlatát is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Tesco

06.20-06.26
Országos

Auchan

06.20-06.26
Országos

Aldi

06.20-06.26
Országos

Lidl

06.20-06.26
Országos

Praktiker

Tavasz, nyár, kert
04.04-07.31
Országos

  Ajánlatunk