2019. február 17. vasárnap Donát

Kevés és drága a román munkaerő: ezért jön Magyarországra a Nestlé


Hiába a béremelések, így is nagy volt a fluktuáció - a többi között ezért költözik Temesvárról Magyarországra a Nestlé gyára. Az csak később derül ki, hol lesz az új üzem.

Temesváron egyre kevesebb és egyre drágább a munkaerő - egyebek mellett ezzel indokolja a Nestlé, hogy Magyarországra költözteti nyugat-romániai gyárát.

https://www.penzcentrum.hu/vallalkozas/bezarja-roman-gyarat-a-nestle-magyarorszagra-hozhatjak-a-termelest.1073759.html

Az Azonnali idézi az élelmiszeripari cég közleményét, ami szerint hiába növelték az elmúlt években a béreket, így is nagy volt a fluktuáció. A gyárbezárás a Nestlé globális gyártási stratégiájának része, ami a hatékonyságra, az erőforrás-optimalizálásra, a portfólió harmonizációjára és a szabványosított termékekre összpontosít, hogy megbirkózzon a fogyasztói igények gyors és állandó változásaival - írták.

Azt csak később jelentik be, hogy Magyarországon hol lesz gyáruk, és ott hány alkalmazottat akarnak majd foglalkoztatni. Feltehetően olyan kelet-magyarországi megyét választanak majd, ahol az országos átlaghoz képest nagyobb a munkanélküliség.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Íme, itt egy konkrét példa: kalkulátorunkban 2 millió forintos hitelösszeget és 60 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 44 388 forintos törlesztőrészlettel a Cetelem nyújtja (THM 12,57%), de nem sokkal marad el ettől a Cofidis 46 911 forintos törlesztőt (THM 15,34%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a Budapest Bank, az OTP, valamint az Oney konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS