Itt a toplista: ők a legértékesebb magyar celebek

Pénzcentrum2020. augusztus 4. 09:03

Hetedik alkalommal szedte össze a Forbes a Legértékesebb magyar celebek listáját. A top 3-ban idén sincs sok változás.

Ismét összeszedte a legértékesebb magyar celebeket a Forbes magazin, az általuk fontosnak tartott szempontok, azaz az ismertség, hitelesség, tartalmasság, pénztermelő képesség alapján. A listavezetők esetén a korábbi évhez képest nem történt változás: ezúttal is Hosszú Katinka áll az első helyen, akit most is Ördög Nóra követ.

A magazin azt írja, ahhoz, hogy a top 20-ba jusson valaki, pár év munkája nem elegendő. A Forbes listáján szereplő hírességek megválogatják, mihez adják a nevüket, egyre többen törekszenek saját cégek és termékek felépítésére, illetve újabb bevételi források kialakításán dolgoznak, amire bőven jutott idő a koronavírus-járvány miatti karantén alatt.

Mostanra piaci tesztelésre került egy brand, ami a Nánási név maga. A mi márkánk, az, ami mi vagyunk, most vált megközelíthető hellyé, kézzel fogható termékké

- nyilakozta a második helyet tartó Ördög Nóra a Forbesnak a Balatonakarattyán működő kisboltjuk kapcsán, az üzletnek már sajátmárkás termékei is vannak.

A lista harmasik helyén idén Sebestyén Balázs áll, aki egy saját vállalkozás felépítésén dolgozik - olyan műsorkészítő-gyártó produkciós céget tervez, ami a nagyvállalati szektort is kiszolgálja - , a negyedik helyezett Majka pedig 2019-re megháromszorozta cége árbevételét.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

2020-ban az ötödik legértékesebb celeb Istenes Bence lett, aki a korábbi évhez képest hat helyet lépett előre.

Címlapfotó: MTI/AP/Jens Dresling

Címkék:
vállalkozás, majka, ördög nóra, sebestyén balázs, celebek, forbes, hosszú katinka, forbes lista,