2018. január 17. szerda Antal, Antónia

Itt a nagy bejelentés: ingyenes irodát kínál egy bank cégeknek

Kezdő vállalkozásoknak, start-upoknak indít inkubátorházat a K&H bank. Mostantól várják cégek jelentkezését, ezek a feltételek.

Start it @K&H néven indít inkubátorprogramot start-upoknak a belga pénzintézet hazai leányvállalata. E kezdeményezés keretében üzleti tanácsadással, nyilvános előadásokkal, mentorokkal és ingyenes infrastruktúrával várja mostantól a start-upokat, azaz a nagy növekedési potenciállal rendelkező kezdő vállalkozásokat a bank.

A családi vállalatok után egy új cégtípust, a start-upokat is beemeli a bank a társadalmi felelősségvállalási stratégiájába

- mondta el a bank mai sajtóeseményén Horváth Magyarí Nóra, a K&H csoport kommunikációs vezetője.

Releváns, piacra lehet dobni, értéket lehet teremteni ezekkel a cégekkel (...) és megkérdőjelezik a status quot

- mondta el Németh Balázs, a K&H Változáskezelés divíziójának vezetője a star-upokról, és hozzátette, hogy ez egy hatékonyabb társadalomhoz vezethetnek.

A Start it @K&H programba való jelentkezés feltétele, hogy egy projekt piacképes legyen, az alkotói csapat legalább 2-3 főből álljon, közülük valaki beszéljen angolul, mutatkozzanak be 3 percben, a csapat legyen dedikált a fejlődésre, vállalják, hogy rendszeresen jelen lesznek az ingyenes közösségi irodában és vegyenek részt a szakmai eseményeken.

Körülbelül 10 céget várnak az inkubátorházukba.

Akik felvételt nyernek a programba, azok többek között 6 hónapos inkubációs programban vehetnek részt, melynek keretein belül ingyenes infrastruktúrát és segítséget kapnak az üzletfejlesztés területén, valamint befektetői kapcsolatok kialakításában is támogatást kapnak. Amennyiben szükséges, a féléves program újabb hat hónappal meghosszíbbítható.

Egy start-up az elején semmit nem kockáztat, hiszen a semmiből akar valamit létrehozni

- tette hozzá Németh Balázs, amikor a banki üzleti modellel hasonlította össze a start-upok szellemiségét. A bankok ugyanis már jelentős értéket képviselnek szerinte, tehát minden üzleti döntés esetében óriási a kockázat is.

Mindezek ellenére a banki vezető úgy gondolja, hogy mind a start-upoknak, mind pedig a K&H-nak előnyére válhat az együttműködés. A bank eltanulhatja a start-upoktól az agilitást és az innovációt, a kezdő vállalkozások pedig többek között az értékesítés és a befektetői kapcsolatok terén tanulhatnak a banktól.

A K&H már mindemellett együttműködik négy start-uppal. most ezt a számot lesz lehetőség bővíteni.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. De, hogy ne a sötétben tapogatózz, mi is elvégeztünk neked egy példaszámítást: kalkulátorunkban 1 milliós hitelösszeget, és 60 hónapos futamidőt adtunk meg. A THM-ek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót a Sberbank nyújtja (THM 10,97%), de nem sokkal marad el ettől az K&H Bank (THM 11,50%) ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a CIB Bank, a Cetelem, az ERSTE Bank, illetve a Budapest Bank kölcsönét is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát.

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

Ezek az országok a világ legnagyobb sörfogyasztói

Ha sörivásról van szó, akkor a csehek verhetetlenek. Egy új tanulmány azt vizsgálta, hogy az egyes országokban mennyi sört fogyasztottak az emberek fejenként 2017 folyamán. Tavaly egy átlagos cseh 137,38...
 

Fogadjunk, hogy eddig te sem így használtad az alufóliát

A konyha a mindennapi életünk része, sokan mégis esve-kelve mozognak benne. Úgyhogy senkinek sem árthat egy kis felokosítás. Az alufólia például csodákra képes, de azért a bikinis sütemények is megérnek...
NÉPSZERŰ
FRISS

Interspar

01.18-01.24
Országos

Spar

01.18-01.24
Országos

Auchan

01.18-01.24
Országos

Interspar

01.11-01.17
Budapest

Spar

01.11-01.17
Országos

Aldi

01.11-01.17
Országos

Auchan

01.11-01.17
Országos

Tesco

01.11-01.17
Országos