2018. március 20. kedd Klaudia

Itt a nagy bejelentés: ingyenes irodát kínál egy bank cégeknek

Kezdő vállalkozásoknak, start-upoknak indít inkubátorházat a K&H bank. Mostantól várják cégek jelentkezését, ezek a feltételek.

Start it @K&H néven indít inkubátorprogramot start-upoknak a belga pénzintézet hazai leányvállalata. E kezdeményezés keretében üzleti tanácsadással, nyilvános előadásokkal, mentorokkal és ingyenes infrastruktúrával várja mostantól a start-upokat, azaz a nagy növekedési potenciállal rendelkező kezdő vállalkozásokat a bank.

A családi vállalatok után egy új cégtípust, a start-upokat is beemeli a bank a társadalmi felelősségvállalási stratégiájába

- mondta el a bank mai sajtóeseményén Horváth Magyarí Nóra, a K&H csoport kommunikációs vezetője.

Releváns, piacra lehet dobni, értéket lehet teremteni ezekkel a cégekkel (...) és megkérdőjelezik a status quot

- mondta el Németh Balázs, a K&H Változáskezelés divíziójának vezetője a star-upokról, és hozzátette, hogy ez egy hatékonyabb társadalomhoz vezethetnek.

A Start it @K&H programba való jelentkezés feltétele, hogy egy projekt piacképes legyen, az alkotói csapat legalább 2-3 főből álljon, közülük valaki beszéljen angolul, mutatkozzanak be 3 percben, a csapat legyen dedikált a fejlődésre, vállalják, hogy rendszeresen jelen lesznek az ingyenes közösségi irodában és vegyenek részt a szakmai eseményeken.

Körülbelül 10 céget várnak az inkubátorházukba.

Akik felvételt nyernek a programba, azok többek között 6 hónapos inkubációs programban vehetnek részt, melynek keretein belül ingyenes infrastruktúrát és segítséget kapnak az üzletfejlesztés területén, valamint befektetői kapcsolatok kialakításában is támogatást kapnak. Amennyiben szükséges, a féléves program újabb hat hónappal meghosszíbbítható.

Egy start-up az elején semmit nem kockáztat, hiszen a semmiből akar valamit létrehozni

- tette hozzá Németh Balázs, amikor a banki üzleti modellel hasonlította össze a start-upok szellemiségét. A bankok ugyanis már jelentős értéket képviselnek szerinte, tehát minden üzleti döntés esetében óriási a kockázat is.

Mindezek ellenére a banki vezető úgy gondolja, hogy mind a start-upoknak, mind pedig a K&H-nak előnyére válhat az együttműködés. A bank eltanulhatja a start-upoktól az agilitást és az innovációt, a kezdő vállalkozások pedig többek között az értékesítés és a befektetői kapcsolatok terén tanulhatnak a banktól.

A K&H már mindemellett együttműködik négy start-uppal. most ezt a számot lesz lehetőség bővíteni.

JÓL JÖNNE 750 EZER FORINT?

Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb gyorskölcsönt. De, hogy ne a sötétben tapogatózz, mi is elvégeztünk neked egy példaszámítást: kalkulátorunkban 750 ezer forintos hitelösszeget, és 36 hónapos futamidőt adtunk meg. A THM-ek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót a CIB Bank nyújtja (THM 11,73%), de nem sokkal marad el ettől a Cetelem (THM 14,49%) ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni az ERSTE Bank, a Provident, valamint a Budapest Bank gyorskölcsönét is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát.

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Interspar

03.22-03.31
Országos

Spar

03.22-03.31
Országos

Lidl

03.22-03.28
Országos

Aldi

03.16-03.21
Országos

Lidl

03.14-03.21
Országos

Tesco

03.14-03.21
Országos

Auchan

03.14-03.21
Országos

Auchan

Kertkatalógus
03.08-03.21
Országos

  Ajánlatunk