2020. augusztus 10. hétfő Lőrinc

Ilyen sört még nem láttál itthon: letarolja a piacot a magyar elixír?


Megnyúlt az ország első bio sörfőzője Gyulaváriban - írja a HelloVidék. A sört az alakor nevű ősi búzafajból készítik.

A sörfőzdét üzemeltető Körös-Maros Biofarm Kft. eredetileg mezőgazdasággal, egyéb biotermékek előállításával foglalkozott, 2019. május 24-e óta azonban immár söröket is készítenek - a bio mellett hagyományos termékeket is.

A tulajdonos a lapnak elmondta, hogy egy amerikai kutatás szerint 20 boltban kapható sörből 19-ben kimutatták a glifozát nevű gyomirtót. Az Elixbeerre keresztelt sörfőző célja az évi 100 liter biosör előállítása.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok (OTP Bank, Budapest Bank, ERSTE Bank, Cetelem, Provident, stb.) ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS


Portfolio HR Revolution 2020 Konferencia

Vörös riadó! A munkaerőpiac aktuális kérdései, kihívásai, és természetesen a lehetséges megoldások.

Sustainable World 2020 Konferencia

A jövő vállalata konferenciát, melyen a fenntarthatóságról, zöld finanszírozásról és befektetésekről, az energiatársaságok aktuális helyzetéről, és a zöld vállalatok kihívásairól, lehetőségeiről lesz szó.