2019. március 18. hétfő Sándor, Ede

Így csinálják az élelmes magyar vállalkozók: időt és pénzt spórolnak maguknak


A mikro-, kis- és közepes vállalkozások egy jelentős része már online igényel számlát. A nap 24 órájában, bárhol elérhető innovatív szolgáltatással a rengeteg időt takaríthatnak meg a vállalkozók.


Bár a cégvezetők nagy többsége, a lakossági ügyfelekhez hasonlóan, továbbra is személyesen, egy bankfiókban kezdeményez számlanyitást, egyre többen fedezik fel a vállalkozói számlacsomagok kényelmes, akár otthonról is elvégezhető, online igénylésének előnyeit. Tavaly az OTP Business új ügyfeleinek 15 százaléka már az interneten igényelt számlát cége számára. Mindehhez nincs is szükség másra, mint válaszolni néhány egyszerű kérdésre, hogy a 13 számlacsomag közül a legmegfelelőbbet ajánlhassa fel a portál a vállalkozó számára.

"A napi elfoglaltságok között mindenképp meg tudja könnyíteni és fel tudja gyorsítani az ügyintézést, ha valaki online indítja el a számlanyitási eljárást vállalkozása részére" - nyilatkozta a téma kapcsán Balázsi Diána, a kávézók üzemeltetése mellett nagykereskedelemmel is foglalkozó Ecorange Kft. ügyvezetője. Az OTP Business Nagykövet Programjának résztvevője tavalyelőtt, leginkább kényelmi okokból élt ezzel a lehetőséggel. Az igénylés csupán néhány percet vesz igénybe, majd az ügyfél e-mailben kapja meg a szerződés tervezetét, azt is kiválaszthatja melyik fiókban és mikor kívánja aláírni, így várakozás nélkül, gyorsan túl lehet a papírmunkán.

"Az online számlanyitás kezdeményezésére kialakított weboldal - ahogy általában a pénzintézet többi online felülete - egyszerűen értelmezhető és könnyen áttekinthető, így nem okozott gondot, hogy pontosan mit is kell csinálni. Ezt követően pedig a banki adminisztráció is gyorsan és rugalmasan történt a fiókban" - emlékezett vissza Balázsi Diána. Ha a vállalkozó már az igény benyújtásának napján személyesen aktiválja számláját, már aznap használhatja is. A lehetőséggel a társas és egyéni vállalkozások, valamint őstermelők mellett egyéb szervezetek (pl. alapítványok és egyesületek) is élhetnek. A számlához tartozó bankkártyát - kérésre - a bank kipostázza.

"Célunk e lehetőség megteremtésével is az volt, hogy a banki ügyintézés minél kevesebb időt vegyen el ügyfeleinktől, legyen szó mikro-, kis- vagy közepes vállalkozások vezetőiről" - mondta Csonka Tibor, az OTP Business ügyvezető igazgatója.

KIHÚZNA A BAJBÓL 300 EZER FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Mutatunk egy konkrét példát: kalkulátorunkban 300 ezer forintos hitelösszeget, és 24 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 14 261 forintos törlesztőrészlettel az Erste nyújtja (THM 13,79%), de nem sokkal marad el ettől az OTP 14 875 forintos törlesztőt (THM 18,73%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a CIB és a Cetelem konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS