13 °C Budapest

Hihetetlen tarifák: ennyiért vehetsz videóüzenetet Gergely Robitól, Gáspár Evelintől

2021. február 23. 16:47

Új megélhetés után néztek a magyar sztárok: egy gyűjtőoldal összegzi azokat, akik videós köszöntéseket vállalnak. A tarifák elég borsosak: Gergely Robi 55 ezret kér a videóért, Gáspár Evelin pedig 20 ezerért üzen a megrendelőknek. Korábban kiderült, hogy Kiszel Tündétől is lehet venni videóüzenetet, Dögös Robi pedig egy ötperces zeneszámot ír nekünk 25 ezerért.

A COVID miatt zárva vannak a színházak, koncertek sincsenek, ezért számos színész és zenész néz új bevételi forrás után. Most a Pénzcentrum egy olyan weboldalra bukkant, ahol összegyűjtötték azokat a magyar hírességeket, akiktől pénzért lehet videóüzenetet kérni.

A tarifák eléggé változóak: a legdrágábban Gergely Robi üzen,

egy videójáért 55 ezer forintot kell kifizetni.

De két Barátok közt szereplő, Várkonyi András (Vili bácsi), és Tihanyi Tóth Csaba (Novák Laci) sem vállalja olcsón a szolgáltatást, ők 50 ezer forintért vesznek fel egy rövid üzenetet a megrendelőnek. A listán szerepel Gáspár Győző lánya, Evelin is, aki 20 ezer forintot kér egy üzenetért, hasonlóan, mint MC Hawer, Polgár Peti, vagy Csonka András.

Ha arra van igény, egész eggyüttesek köszöntenek: az Irigy Hónaljmirigy például 30 ezer forintért vállalja a videózást, a Piramis pedig 10 ezer forintot kér egy felvételért.

Kiszel Tünde magánban videózik, Dögös Robi pénzért zenél

Korábban a Pénzcentrum írta meg, hogy Kiszel Tünde is készít videóüzeneteket rajongóinak. Miután fülünkbe jutott a hír, rendeltünk is egy köszöntést lapunk vezető szerkesztőjének Tündétől, 10 ezer forintért.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Az már persze kérdéses, hogy mennyire baráti az ár. Tekintve ugyanis, hogy a videó mindössze 33 másodperces, így ez azt jelenti, hogy másodpercenként bő 303 forintba kerül a szolgáltatás, ami bő 1 090 909 forintos órabért jelent. Azért ez már eléggé szép summa, jellemzően még csúcsjogászok vagy ilyen-olyan tanácsadók sem számláznak ki ennyit. És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy mindezt számla nélkül, azt ugyanis nem kaptunk.

Az ország egyik legismertebb mulatós zenésze, Dögös Robi nem a COVID miatt vágott bele a személyre szabott tartalmak gyártásába, már jóval a járvány előtt is lehetett tőle zenét rendelni. A Pénzcentrum kíváncsi volt, hogy mennyibe kerülne, ha "speciálba" kérnénk egy számot valamelyik ismerősünknek, családtagunknak, úgyhogy ráírtunk Dögös Robira a Facebookon. A zenész elmondta, hogy

25 ezer forintért készít el egy kb. 5 perces zeneszámot, amelyhez fotókat is kér, mert montázs formájában kerül fel a videómegosztóra a megrendelt muzsika.

Átszámolva ez 300 ezer forintos órabért jelent a zenésznek, avagy percenként 5 ezer forintért lehet saját mulatós számot kérni Dögös Robitól. Had szóljon!

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 28. csütörtök
Gedeon, Johanna
13. hét
Március 28.
Nagycsütörtök
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem