2021. március 2. kedd Lujza

Hihetetlen tarifák: ennyiért vehetsz videóüzenetet Gergely Robitól, Gáspár Evelintől


Új megélhetés után néztek a magyar sztárok: egy gyűjtőoldal összegzi azokat, akik videós köszöntéseket vállalnak. A tarifák elég borsosak: Gergely Robi 55 ezret kér a videóért, Gáspár Evelin pedig 20 ezerért üzen a megrendelőknek. Korábban kiderült, hogy Kiszel Tündétől is lehet venni videóüzenetet, Dögös Robi pedig egy ötperces zeneszámot ír nekünk 25 ezerért.

A COVID miatt zárva vannak a színházak, koncertek sincsenek, ezért számos színész és zenész néz új bevételi forrás után. Most a Pénzcentrum egy olyan weboldalra bukkant, ahol összegyűjtötték azokat a magyar hírességeket, akiktől pénzért lehet videóüzenetet kérni.

A tarifák eléggé változóak: a legdrágábban Gergely Robi üzen,

egy videójáért 55 ezer forintot kell kifizetni.

De két Barátok közt szereplő, Várkonyi András (Vili bácsi), és Tihanyi Tóth Csaba (Novák Laci) sem vállalja olcsón a szolgáltatást, ők 50 ezer forintért vesznek fel egy rövid üzenetet a megrendelőnek. A listán szerepel Gáspár Győző lánya, Evelin is, aki 20 ezer forintot kér egy üzenetért, hasonlóan, mint MC Hawer, Polgár Peti, vagy Csonka András.

Ha arra van igény, egész eggyüttesek köszöntenek: az Irigy Hónaljmirigy például 30 ezer forintért vállalja a videózást, a Piramis pedig 10 ezer forintot kér egy felvételért.

Kiszel Tünde magánban videózik, Dögös Robi pénzért zenél

Korábban a Pénzcentrum írta meg, hogy Kiszel Tünde is készít videóüzeneteket rajongóinak. Miután fülünkbe jutott a hír, rendeltünk is egy köszöntést lapunk vezető szerkesztőjének Tündétől, 10 ezer forintért.

Az már persze kérdéses, hogy mennyire baráti az ár. Tekintve ugyanis, hogy a videó mindössze 33 másodperces, így ez azt jelenti, hogy másodpercenként bő 303 forintba kerül a szolgáltatás, ami bő 1 090 909 forintos órabért jelent. Azért ez már eléggé szép summa, jellemzően még csúcsjogászok vagy ilyen-olyan tanácsadók sem számláznak ki ennyit. És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy mindezt számla nélkül, azt ugyanis nem kaptunk.

Az ország egyik legismertebb mulatós zenésze, Dögös Robi nem a COVID miatt vágott bele a személyre szabott tartalmak gyártásába, már jóval a járvány előtt is lehetett tőle zenét rendelni. A Pénzcentrum kíváncsi volt, hogy mennyibe kerülne, ha "speciálba" kérnénk egy számot valamelyik ismerősünknek, családtagunknak, úgyhogy ráírtunk Dögös Robira a Facebookon. A zenész elmondta, hogy

25 ezer forintért készít el egy kb. 5 perces zeneszámot, amelyhez fotókat is kér, mert montázs formájában kerül fel a videómegosztóra a megrendelt muzsika.

Átszámolva ez 300 ezer forintos órabért jelent a zenésznek, avagy percenként 5 ezer forintért lehet saját mulatós számot kérni Dögös Robitól. Had szóljon!

Címlapkép: Getty Images

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk

Krízishelyzetben a magyar dolgozók: visszaütnek a szőnyeg alá söpört problémák
Az első lépés megküzdeni azzal a terhes gondolattal, hogy nem tudunk visszatérni a járvány előtti normákhoz...


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Interspar

02.25-03.03
Országos

Spar

02.25-03.03
Országos

Aldi

02.25-03.03
Országos

Lidl

02.25-03.03
Országos

Interspar

02.24-03.31
Országos


Private Investor Day 2021

Mibe fektessünk 2021-ben? Tippek, elemzések, befektetési ötletek profiktól, Neked