2020. augusztus 12. szerda Klára

Gulyás Gergely ismertette a kormány terveit: ez vár ránk a következő években

  • 2020. február 13. csütörtök 15:28

Gulyás Gergely a csütörtöki kormányinfón ismertette a kormány terveit, amelyben beszélt a klímavédelmi programról, a nemzeti konzultációról és a koronavírusról is.

A kormány célja, hogy az országot jobb állapotban adja át a később generációknak, ezért fogadtak el egy klíma- és természetvédelmi akciótervet - ismertette Gulyás a kormányinfón. Ennek részletei például, hogy 2022-től a városi közlekedésben már csak elektromos buszokat lehet forgalomba helyezni, kivezethetik a műanyag csomagolóanyagokat, és felszámolhatják az illegális szemétlerakó helyeket is.

Új nemzeti konzultáció is indul, amelyet március közepétől küldenek majd ki, és április végéig tarthat. A kérdőíven kilenc kérdés szerepel majd. A koronavírussal kapcsolatban Gulyás elmondta, hogy továbbra sincs fertőzött Magyarországon. Eddig 700 hívás futott be az ingyenesen hívható tájékoztató telefonszámra.

Címlapkép: MTI/Illyés Tibor

KIHÚZNA A BAJBÓL 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk

Portfolio HR Revolution 2020 Konferencia

Vörös riadó! A munkaerőpiac aktuális kérdései, kihívásai, és természetesen a lehetséges megoldások.

Sustainable World 2020 Konferencia

A jövő vállalata konferenciát, melyen a fenntarthatóságról, zöld finanszírozásról és befektetésekről, az energiatársaságok aktuális helyzetéről, és a zöld vállalatok kihívásairól, lehetőségeiről lesz szó.