2020. február 20. csütörtök Aladár, Álmos

Gulyás Gergely ismertette a kormány terveit: ez vár ránk a következő években

  • 2020. február 13. csütörtök 15:28

Gulyás Gergely a csütörtöki kormányinfón ismertette a kormány terveit, amelyben beszélt a klímavédelmi programról, a nemzeti konzultációról és a koronavírusról is.

A kormány célja, hogy az országot jobb állapotban adja át a később generációknak, ezért fogadtak el egy klíma- és természetvédelmi akciótervet - ismertette Gulyás a kormányinfón. Ennek részletei például, hogy 2022-től a városi közlekedésben már csak elektromos buszokat lehet forgalomba helyezni, kivezethetik a műanyag csomagolóanyagokat, és felszámolhatják az illegális szemétlerakó helyeket is.

Új nemzeti konzultáció is indul, amelyet március közepétől küldenek majd ki, és április végéig tarthat. A kérdőíven kilenc kérdés szerepel majd. A koronavírussal kapcsolatban Gulyás elmondta, hogy továbbra sincs fertőzött Magyarországon. Eddig 700 hívás futott be az ingyenesen hívható tájékoztató telefonszámra.

Címlapkép: MTI/Illyés Tibor

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Íme, itt egy konkrét példa: kalkulátorunkban 2 millió forintos hitelösszeget és 60 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 40 436 forintos törlesztőrészlettel a CIB nyújtja (THM 8,17%), de nem sokkal marad el ettől a Raiffeisen 40 505 forintos törlesztőt (THM 8,97%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni az Erste, az MKB, valamint a Cetelem konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk