2020. augusztus 14. péntek Marcell

Feleződik a fizetésük: így menekülhetnek meg a hitelközvetítők


A jutalékplafon miatt kevesebb mint felére csökkenhet a fizetése a hitelközvetítőknek, a kieső jövedelmet keresztértékesítéssel pótolhatják - írja a Világgazdaság.


A hitelközvetítők jutalékának 2 százalékos maximálása sok ügynököt nehéz helyzetbe hozott. Míg korábban egy 10 millió forintos hitel értékesítése után bruttó 300-400 ezer forintot kaptak, mostantól bruttó 100-150 ezer ütheti csupán a markukat.

Keresztértékesítéssel azonban pótolhatják a kieső jövedelmüket a közvetítők, jellemzően ezeket a termékeket kínálhatják az ügyfeleknek:

  • A lakástakarék pénztárak,
  • A lakásbiztosítások,
  • A folyószámlák,
  • Pénztári megtakarítások.

 

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok (OTP Bank, Budapest Bank, ERSTE Bank, Cetelem, Provident, stb.) ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Hozzászólások száma: 1 - Hozzászólok a fórumhoz
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk

Portfolio HR Revolution 2020 Konferencia

Vörös riadó! A munkaerőpiac aktuális kérdései, kihívásai, és természetesen a lehetséges megoldások.

Sustainable World 2020 Konferencia

A jövő vállalata konferenciát, melyen a fenntarthatóságról, zöld finanszírozásról és befektetésekről, az energiatársaságok aktuális helyzetéről, és a zöld vállalatok kihívásairól, lehetőségeiről lesz szó.