2020. január 17. péntek Antal, Antónia

Ez van Oszter Sándor végrendeletében: kiderült, kire hagyja a mesés vagyont


Oszter Sándor, bár jó egészségi állapotnak örvend, már megírta a végrendeletét, és most elárulta, kire hagyja a vagyonát.

Az unokájára hagyja a vagyonát Oszter Sándor, írja a Best magazin. Ahogy a színéz fogalmaz:

Már a végrendeletet is elkészítettem. A lányomé a köteles rész, az unokámé minden

A vagyon egyébként nem kicsi. A Nógrád megyei Diósjenőben található lakását ő csak kétszintes, tornyos kastélynak nevezte, amihez tartozik két tó, istálló, templom és magtár is. Azt már korábban megírtuk, hogy Oszter birtokát akkor 750 millió forintra becsülték.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Íme, itt egy konkrét példa: kalkulátorunkban 2 millió forintos hitelösszeget és 60 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 40 436 forintos törlesztőrészlettel a CIB nyújtja (THM 8,17%), de nem sokkal marad el ettől a Raiffeisen 40 505 forintos törlesztőt (THM 8,97%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni az Erste, az MKB, valamint a Cetelem konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk

A régió után kullog Magyarország: rengetegen ülnek a hazai börtönökben
Kiderült, hány fogvatartott jut 100 ezer lakosra az európai országokban.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS