2019. április 21. vasárnap Konrád

Ennyi fegyvert ritkán látunk egy helyen Magyarországon: videó


Február 7-10 között rendezik meg a Hungexpon a 26. FeHoVát, a vadászok, horgászok és természetjárók találkozóját. A HelloVidék a helyszínről számolt be az eseményről.

A találkozóra 17 országból 300 kiállító érkezik, különféle fegyverek vonultak fel a horgász-, vadász- és természetvédő találkozón. A hagyományos trófeakiállítás mellett "Kontinensek ritkaságai" címmel rendeznek bemutatót ritka és különleges vadfajokból, a világ minden tájáról, emellett újabb leletek kerülnek elő a Mezőgazdasági Múzeumból, "A Vajdahunyad várának titkai" címmel.

Az eseményről videón is tudósítottak:

JÓL JÖNNE 500 EZER FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Íme, itt egy konkrét példa: kalkulátorunkban 500 ezer forintos hitelösszeget, és 48 hónapos futamidőt adtunk meg, emellett 250 ezer forint feletti jövedelemmel és jövedelemátutalással számoltunk. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 12 178 forintos törlesztőrészlettel a CIB nyújtja (THM 8,17 %), de nem sokkal marad el ettől a Raiffeisen 13 155 forintos törlesztőt (THM 13,57%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a Cofidis az OTP, valamint a Cetelem konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk