7 °C Budapest

E-mobilitási megoldások már több mint 25 ezer ügyfél számára (x)

Pénzcentrum
2021. március 8. 05:00

A Mobiliti az e-autósoknak nyújtott teljes körű szolgáltatásának köszönhetően három év alatt az elektromobilitás piacvezető szereplőjévé vált.

Szolgáltatások a változó igényekhez alakítva

Az MVM Mobiliti Kft. az MVM Csoport tagvállalataként, a rendelkezésére álló stabil gazdasági háttér és magas szintű szakmai kompetencia segítségével továbbra is azon dolgozik, hogy e-mobilitási és g-mobilitási üzletágai révén a jövőben is meghatározó szereplője legyen a környezetbarát közlekedés hazai elterjesztésének. A Mobiliti már nemcsak Magyarország, de Európa átjárhatóságát is biztosító ügyfélmegoldásai megbízható és minőségi szolgáltatásokat nyújtanak otthoni környezetben, a munkahelyen vagy út közben, magánszemélyeknek és vállalkozásoknak is.

Mobiliti applikáció - teljes körű kiszolgálás

A négy ével ezelőtt néhány lelkes és tehetséges fiatal által hobbiból fejlesztett applikációt alapul véve az MVM Csoport informatikai leányvállalata, a Grape Solutions Zrt. egy egyedülálló, világszinten is a legfejlettebbek közé tartozó, integrált navigációs és fizetési-számlázási mobilapplikációt alakított ki és tett elérhetővé a hazai felhasználók számára.

A Mobiliti app 2020-ban a Magyar Marketing Szövetség által meghirdetett Az Év Honlapja pályázaton, Az Év Applikációja kategóriában különdíjban részesült.

Az appal már 37 ország 280 töltőhálózatának közel 120 000 töltőpontja érhető el. 

Folytatódik a roamingfelület fejlesztése, rövidesen elérhető lesz a csatlakozóra való feliratkozás lehetősége, mellyel még tervezhetőbbé válik a töltés, valamint megjelenik a zöldárammal való töltés kijelzése.


Ez év elején a Mobiliti regisztrált ügyfeleinek száma átlépte a 25 ezret

A huszonötezredik Mobiliti-ügyfél 25 000 Ft értékű prepaid kuponnal lett gazdagabb. A már elérhető prepaid rendszerrel kényelmesebbé válik az elektromos autók töltése a Magyarországon elérhető közel 1400 töltési ponton és külföldön, a Mobiliti szolgáltatási körébe tartozó töltési pontokon.

Tovább folytatódnak a töltőpont-létesítések

Az Auchan, Decathlon, Spar, Interspar és Real áruházak mellett rövidesen az Allee bevásárlóközpont is csatlakozik a Mobiliti partnereihez: a töltő-infrastruktúra kiépítése és a töltési szolgáltatás biztosítása mellett egyéb, vásárlóknak szóló közös ügyféllojalitás-növelő programok kialakítására kerül sor.

Országszerte gyarapodnak a közforgalmú töltőállomások is. Az év elejétől Balatonfüred és Csopak határán egy új 50 kW-os DC-villámtöltő várja az e‑autósokat, míg Mórahalmon az önkormányzattal együttműködve két 50 kW-os DC‑villámtöltő állomás létesült. Budapest egyik legforgalmasabb területén, a Millenárison, a Széllkapu mélygarázsában 4 db villám- és 8 db gyorstöltőpont üzemeltetését vette át a Mobiliti.

www.mobiliti.hu


 

 

(x)

 

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 24. szerda
György
17. hét
Április 24.
A rendőrség napja
Április 24.
Zajvédelmi világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem