2020. január 25. szombat Pál

Csúcsvezetők árulták el: ez a sikeres vállalkozás titka


Egy vállalkozás sikeres felfuttatása általában kemény munka, rengeteg idő és energia, amiben a jó ötlet még csak a nulladik lépés.Mitől van az, hogy az egyik vállalkozás sikeres lesz, míg a másik nagyon gyorsan, idejekorán befullad? A HelloVidék friss cikke erre a kérdésre keresi a választ.

"A munkaerő bevonzása és megtartása az egyik legnagyobb kihívás ma a humán erőforrás terültén a vállalkozások életében. Azt látjuk, hogy egyre fontosabbá válnak a kis- és középvállalkozásoknak a jó gyakorlatok átültetése, a hiteles kiválasztás, az előrelépési lehetőségek, a vonzó munkabér, a jó munkaközösség, a kitűnő munkakörülmények. Fontossá vált ( hogy a családi napok vagy céges munkaebédek mellett) legyenek közös vállalati rendezvények, például kirándulások vagy más, olyan programok, ahol a munkavállalók jobban meg tudják ismerni egymást, közelebb kerülnek a másikhoz"

- mondta el a HelloVidék kérdésére Kéri Ágnes, egyéni vállalkozó az iparkamara HR Klubjának elnöke.

Ha kíváncsi vagy a teljes cikkre kattints a Hellovidék oldalára!

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Íme, itt egy konkrét példa: kalkulátorunkban 2 millió forintos hitelösszeget és 60 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 40 436 forintos törlesztőrészlettel a CIB nyújtja (THM 8,17%), de nem sokkal marad el ettől a Raiffeisen 40 505 forintos törlesztőt (THM 8,97%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni az Erste, az MKB, valamint a Cetelem konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS