2020. augusztus 12. szerda Klára

Csúcsvezetők árulták el: ez a sikeres vállalkozás titka


Egy vállalkozás sikeres felfuttatása általában kemény munka, rengeteg idő és energia, amiben a jó ötlet még csak a nulladik lépés.Mitől van az, hogy az egyik vállalkozás sikeres lesz, míg a másik nagyon gyorsan, idejekorán befullad? A HelloVidék friss cikke erre a kérdésre keresi a választ.

"A munkaerő bevonzása és megtartása az egyik legnagyobb kihívás ma a humán erőforrás terültén a vállalkozások életében. Azt látjuk, hogy egyre fontosabbá válnak a kis- és középvállalkozásoknak a jó gyakorlatok átültetése, a hiteles kiválasztás, az előrelépési lehetőségek, a vonzó munkabér, a jó munkaközösség, a kitűnő munkakörülmények. Fontossá vált ( hogy a családi napok vagy céges munkaebédek mellett) legyenek közös vállalati rendezvények, például kirándulások vagy más, olyan programok, ahol a munkavállalók jobban meg tudják ismerni egymást, közelebb kerülnek a másikhoz"

- mondta el a HelloVidék kérdésére Kéri Ágnes, egyéni vállalkozó az iparkamara HR Klubjának elnöke.

Ha kíváncsi vagy a teljes cikkre kattints a Hellovidék oldalára!

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak csökkentése érdekében a kormány 2020. március 19-től - többek között - maximalizálta a fogyasztási hitelek teljes hiteldíj mutatóját (THM). Érdemes azonban körültekintően választani, mivel a kedvezményes személyi kölcsön kamata a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és az új, jellemzően magasabb kamatszint miatt megugrik a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk

Betesz a koronavírus a kollégista létnek: erre készülhetnek ősszel a diákok
A koronavírus, ahogy szinte mindent, a kollégiumi életet is átrajzolja.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk

Portfolio HR Revolution 2020 Konferencia

Vörös riadó! A munkaerőpiac aktuális kérdései, kihívásai, és természetesen a lehetséges megoldások.

Sustainable World 2020 Konferencia

A jövő vállalata konferenciát, melyen a fenntarthatóságról, zöld finanszírozásról és befektetésekről, az energiatársaságok aktuális helyzetéről, és a zöld vállalatok kihívásairól, lehetőségeiről lesz szó.