2020. február 20. csütörtök Aladár, Álmos

Börtönt kért Kozsóra az ügyészség: megkezdődött az áramlopási per


1 év 4 hónap börtönt kért Kozsóra az ügyészség az áramlopási perben. A vád szerint az énekes megbuheráltatta teázója villanyóráját, majdnem 2 millió forint kárt okozott az elektromos műveknek.

Megkezdődött Kocsor Zsolt, azaz Kozsó pere a Pesti Központi Kerületi Bíróságon: a vád nagyobb értékre elkövetett lopás és felbujtóként elkövetett bélyeghamisítás. Az énekest és vállalkozót a teaházának egykori üzletvezetője jelentette fel, aki állította, hogy a Zöld Teknős Teabarlang nevű hely villanyórája meg volt buherálva, akkor is volt áram, amikor az összes biztosítékot lekapcsolták.

A 24.hu tudósítása szerint az ügyészség nagyobb értékre elkövetett lopás és felbujtóként elkövetett bélyeghamisítás miatt emelt vádat a teaházat üzemeltető cég ügyvezetőjével szemben, aki maga Kozsó. A vádirat szerint a vádlott egy eddig ismeretlen személyt rábírt arra, hogy a vendéglátóhely villanyórájának plombáját eltávolítsa, s annak a számlálóját visszatekerje, majd hamis zárópecsétet szereljen rá vissza. Az énekes az óra állását nem jelentette be, az éves leolvasást nem biztosította a szolgáltatónak, a jogellenes áramhasználattal 1,75 millió forint kárt okozott.

Az ügyészség 1 év 4 hónap börtönt kért 3 év végrehajtásában próbaidőre felfüggesztve abban az esetben, ha Kozsó beismeri a tettét, és lemond a tárgyaláshoz való jogáról. Az énekes nem élt az alkuval,tagadta bűnösségét.

A tárgyalás következő köre április 3-án várható.

Címlapkép: YouTube.

NEM SZABAD TOVÁBB VÁRNI A LAKÁSVÁSÁRLÁSSAL!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor jobb, ha tudod, hogy lakáspiaci elemzők szerint az árak emelkedése lassul, és a finanszírozási költségek is rekord alacsony szinten vannak, de már nem biztos, hogy sokáig így is marad. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 20 éves futamidő mellett már 2,77 százalékos THM-el, és havi 58 610 forintos törlesztővel fel lehet venni a Budapest Banknál. De nem sokkal maradnak el ettől a további bankok ajánlatai sem: az Erste Banknál például 53 724 forintos törlesztőt ígér a 2,68 százalékos THM; míg az MKB Banknál szintén alacsony, 2,74 százalékos THM is alacsony, 53 952 forintos törlesztőt jelent. Érdemes még megnézni a K&H, a CIB Bank és a többi magyar hitelintézet konstrukcióját, különböző hiteösszegek és futamidők mellett is - ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk