2020. július 10. péntek Amália

Börtönt kért Kozsóra az ügyészség: megkezdődött az áramlopási per


1 év 4 hónap börtönt kért Kozsóra az ügyészség az áramlopási perben. A vád szerint az énekes megbuheráltatta teázója villanyóráját, majdnem 2 millió forint kárt okozott az elektromos műveknek.

Megkezdődött Kocsor Zsolt, azaz Kozsó pere a Pesti Központi Kerületi Bíróságon: a vád nagyobb értékre elkövetett lopás és felbujtóként elkövetett bélyeghamisítás. Az énekest és vállalkozót a teaházának egykori üzletvezetője jelentette fel, aki állította, hogy a Zöld Teknős Teabarlang nevű hely villanyórája meg volt buherálva, akkor is volt áram, amikor az összes biztosítékot lekapcsolták.

A 24.hu tudósítása szerint az ügyészség nagyobb értékre elkövetett lopás és felbujtóként elkövetett bélyeghamisítás miatt emelt vádat a teaházat üzemeltető cég ügyvezetőjével szemben, aki maga Kozsó. A vádirat szerint a vádlott egy eddig ismeretlen személyt rábírt arra, hogy a vendéglátóhely villanyórájának plombáját eltávolítsa, s annak a számlálóját visszatekerje, majd hamis zárópecsétet szereljen rá vissza. Az énekes az óra állását nem jelentette be, az éves leolvasást nem biztosította a szolgáltatónak, a jogellenes áramhasználattal 1,75 millió forint kárt okozott.

Az ügyészség 1 év 4 hónap börtönt kért 3 év végrehajtásában próbaidőre felfüggesztve abban az esetben, ha Kozsó beismeri a tettét, és lemond a tárgyaláshoz való jogáról. Az énekes nem élt az alkuval,tagadta bűnösségét.

A tárgyalás következő köre április 3-án várható.

Címlapkép: YouTube.

KIHÚZNA A BAJBÓL 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk