Vasárnap reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2021. február 28.)

Pénzcentrum2021. február 28. 07:45

Vasárnap se maradj le a hírekről! Templomba készülsz, de nem tudod, kell-e esernyő? Elfogyott a zsemlemorzsa, de nem tudod, hol kapod meg akciósan? Lemaradtál a lottósorsolásról? Most minden információt egy helyen megtalálsz! Mutatjuk, mit hoz a vasárnap. 2021. február 28.

Névnap

Elemér

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 362.54 Ft
USD: 300.43 Ft
CHF: 330.18 Ft
GBP: 418.58 Ft

Befektetés, tőzsde

BUX Index: 43790.17
OTP: 13650 Ft
MOL: 2156 Ft
RICHTER: 8570 Ft

Ötöslottó

A sorsolás dátuma: 2021.02.20.
Az ötöslottó nyerőszámai a 7. héten emelkedő számsorrendben a következők:
5, 50, 53, 55, 56.
Joker: 697671

A 7. héten nem volt telitalálat az Ötöslottón. További nyeremények:

4 találat: egyenként 2 012 470 Ft;
3 találat: egyenként 20 555 Ft;
2 találat: egyenként 1 780 Ft.

A 8. játékhéten 1 milliárd 950 millió forint lesz a várható főnyeremény az Ötöslottón.

Országos középtávú előrejelzés

Február 28. vasárnap: Gomolyfelhős időre van kilátás többórás napsütéssel, de átmenetileg a fátyolfelhőzet is megnövekedhet. Csupán kis eséllyel alakulhat ki egy-egy futó zápor. Napközben csak élénk lökések kísérhetik az északnyugati szelet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 7 és 12 fok között várható. Késő estére 0 és +5 fok közé csökken a hőmérséklet.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Március 1. hétfő: Reggel, délelőtt nagyrészt napos idő várható - a ködfoltok feloszlanak -, majd megnövekszik a felhőzet, és ezt követően többnyire közepesen vagy erősen felhős lesz az ég. Csapadék nem valószínű. Nagyobb területen megélénkül, északkeleten és az Alpokalján meg is erősödhet az északkeleti, északi szél. A csúcshőmérséklet 7 és 12 fok között alakul.

Március 2. kedd: Éjjel főként északon és nyugaton képződhet köd, rétegfelhőzet, amely délelőtt feloszlik, és ezt követően immár országszerte derült vagy gyengén felhős, napos időre számíthatunk. Csapadék nem lesz. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -3 és +3, a legmagasabb nappali hőmérséklet 9 és 14 fok között várható.

Közlekedésmeteorológiai tájékoztató

Vasárnap alapvetően jók lesznek a közlekedés meteorológiai feltételei. Futó zápor csak elvétve fordulhat elő, emiatt csak átmenetileg lesznek csúszósak az utak. Erős szél már sehol sem nehezíti a közlekedést.

Orvosmeteorológiai előrejelzés

A légkör magasabb szintjein zajló melegedés miatt melegfronti hatások tapasztalhatók, többek között fejfájás, teljesítőképesség-csökkenés, vérnyomásváltozás tapasztalható.

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

Címkék:
árfolyam, időjárás, hírek, pénzügyek, gazdaság, tőzsde, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia, bux, otthon melege, névnap, dax, az otthon melege, forint árfolyam, ötöslottó friss, influenszerek, karrier lidl, 90 napos időjárás előrejelzés,