2020. július 3. péntek Kornél, Soma

Utasnak álcázott rendőrök kapták el a poggyászfosztogatót a budapesti reptéren


A Repülőtéri Rendőr Igazgatóság két munkatársa vasárnap reggel a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren elvegyült egy Valenciába induló járat felszálló utasai közé. csakhogy ahelyett, hogy felszálltak volna a gépre, a lépcső alatt átbújva benéztek a raktérbe, aminek bejáratánál több csomag volt felhalmozva. Odabent pedig egy rakodómunkás épp egy bőröndben turkált.

A Repülőtéri Rendőr Igazgatóság két munkatársa vasárnap reggel a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren elvegyült egy Valenciába induló járat felszálló utasai közé. Csakhogy ahelyett, hogy felszálltak volna a gépre, a lépcső alatt átbújva benéztek a raktérbe, aminek bejáratánál több csomag volt felhalmozva. A raktér belsejében pedig egy rakodómunkás épp egy bőröndben turkált - írja a police.hu.

A rendőrök a repülő utasterébe vitték a felnyitott táskát, amelynek tulajdonosa azt mondta, hogy abból nem hiányzik semmit. A rakodómunkást a nyomozók előállították, majd lopás vétség kísérletének gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Ahogy arról ma reggel beszámoltunk, szeptember elején volt már gond azzal, hogy valaki vagy valakik egy poggyászban turkáltak. A Spanyolországban nyaraló, onnan szeptember elsején hazatérő család Ryanair repülőgépe szombaton, késő este landolt Budapesten. A leszállást követően a család azonban hiába kereste csomagját a bőröndátvételnél, az nem volt sehol. Végül előkerült a táska, ám azt felnyitották és szalaggal leragasztották. A benne lévő ruhákat átforgatták, és koszosan, olajosan visszadobálták a bőröndbe.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak csökkentése érdekében a kormány 2020. március 19-től - többek között - maximalizálta a fogyasztási hitelek teljes hiteldíj mutatóját (THM). Érdemes azonban körültekintően választani, mivel a kedvezményes személyi kölcsön kamata a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és az új, jellemzően magasabb kamatszint miatt megugrik a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk

Felmondási hullám a magyar munkahelyeken: ez már a poszt-covid szindróma?
Sokan, az eddig elégedettnek, stabilnak hitt emberek közül egyik napról a másikra mondanak fel munkahelyükön, teljesen meggondolatlanul.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk