2020. augusztus 15. szombat Mária

Újabb típussal bővül a 2,5 milliós állami támogatásra jogosult autók kínálata is


A Fiat 500 elektromos változatából a magyar utakon nagyon sok példány fut, ezek az autók eddig mind magánimportban kerültek hazánkba.

Az autó megújult változatát már hivatalosan is forgalomba hozzák Európában, így végre hazánkban is megrendelhető. További jó hír, hogy az autó egyik felszereltségi szintje befér a 11 milliós határ alá, így újabb típussal bővül a 2,5 milliós állami támogatásra jogosult autók kínálata is - írja a villanyautosok.hu.

Az olasz kisautó kétféle felszereltséggel és kétféle karosszéria kialakítással rendelhető meg a magyarországi Fiat márkakereskedésekben: Fiat 500 l’Ungheria, la Prima és la Prima kabrió.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak csökkentése érdekében a kormány 2020. március 19-től - többek között - maximalizálta a fogyasztási hitelek teljes hiteldíj mutatóját (THM). Érdemes azonban körültekintően választani, mivel a kedvezményes személyi kölcsön kamata a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és az új, jellemzően magasabb kamatszint miatt megugrik a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk

Portfolio HR Revolution 2020 Konferencia

Vörös riadó! A munkaerőpiac aktuális kérdései, kihívásai, és természetesen a lehetséges megoldások.

Sustainable World 2020 Konferencia

A jövő vállalata konferenciát, melyen a fenntarthatóságról, zöld finanszírozásról és befektetésekről, az energiatársaságok aktuális helyzetéről, és a zöld vállalatok kihívásairól, lehetőségeiről lesz szó.