2018. szeptember 23. vasárnap Tekla

Újabb szörny Budapesten: bevetették a metrópótló villamost pótló autóbuszokat


Műszaki okok miatt nem közlekednek reggel óta a 12M és 14M villamosok, melyeket buszokkal pótolnak. Ezek azok a villamosjáratok, melyek sűrítve közlekednek az M3-as metró északi szakaszának felújítása ideje alatt.

Nem közlekednek reggel óta a 12M és 14M villamosok, műszaki okok miatt - írja a BKK Info. Az "M" betű a jelölésben arra utal, hogy a metrófelújítás idejére sűrűbben közlekednek. A villamosokat természetesen busokkal pótólják, így újfent közlekedik a budapesti tömegközlekedés ikonikus szereplője, a

metrópótló villamost pótló autóbusz.
A borítókép illusztráció.

JÓL JÖNNE 3 MILLIÓ FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Íme, itt egy konkrét példa: 3 millió forintos hitelösszeget, és 72 hónapos futamidőt adtunk meg, ezen kívül bepipáltuk "250 000 Ft feletti havi nettó jövedelem", illetve a "Jövedelmem a kiválasztott bankba utalnám" opciókat. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legolcsóbb konstrukciót, havi 51 798 forintos törlesztővel a Raiffeisen Bank (THM 8,27%) nyújtja; de nem sokkal marad el ettől a K&H Bank (51 856 Ft/hó; THM 8,10%); illetve a Budapest Bank (52 219 Ft/hó; THM 7,90%) ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát.

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk

Iparági figyelmeztetés: rengeteg magyar család maradhat fűtés nélkül
Csak hetekre előre lehet időpontot egyeztetni a fűtésszerelőkkel.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk