2018. július 21. szombat Dániel, Daniella

Újabb szörny Budapesten: bevetették a metrópótló villamost pótló autóbuszokat


Műszaki okok miatt nem közlekednek reggel óta a 12M és 14M villamosok, melyeket buszokkal pótolnak. Ezek azok a villamosjáratok, melyek sűrítve közlekednek az M3-as metró északi szakaszának felújítása ideje alatt.

Nem közlekednek reggel óta a 12M és 14M villamosok, műszaki okok miatt - írja a BKK Info. Az "M" betű a jelölésben arra utal, hogy a metrófelújítás idejére sűrűbben közlekednek. A villamosokat természetesen busokkal pótólják, így újfent közlekedik a budapesti tömegközlekedés ikonikus szereplője, a

metrópótló villamost pótló autóbusz.
A borítókép illusztráció.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Íme, egy konkrét példa: kalkulátorunkban 1 millió forintos hitelösszeget, és 60 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót a K&H Bank nyújtja, náluk 20 033 forintos törlesztőt ígér a 8,81%-os THM; de nem sokkal marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében 20 252 forintos törlesztővel számolhatunk havonta. Emellett érdemes még megemlíteni a CIB Bank, a Budapest Bank, a Cofidis, az ERSTE Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát.

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk

Ennyiért gályáznak a napszámosok a magyar gyümölcsösökben
Jócskán emelkedtek az órabérek tavalyhoz képest.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS