2019. november 13. szerda Szilvia

Újabb horror a gyalogátkelőn: videón, ahogy majdnem elütnek egy kislányt


Nem sokon múlt, hogy Kőbányán egy busz elsodorjon egy, a gyalogos átkelőhelyen szabályosan közlekedő kislányt. Az esetről videofelvétel is készült. 

Kis híján elgázolt egy szabályosan közlekedő kislányt a 85-ös busz Kőbányán. Az eset Ihász utca és a Harmat utca kereszteződésében történt, és a sokkoló jelentet egy bringás fejkamerája rögzítette is - tette közzé a Bp-i autósok közössége. 

A felvételeken jól látható, hogy a kislány szétnéz mielőtt elindul, majd lelép a zebrára. Ekkor a busz még elég messze volt, azonban hiába jutott el a kislány már a zebra közepéig a buszsofőr nem állt meg. A kislány ekkor meg is torpant egy pillanatra, majd próbálja elkerülni a buszt. A sofőr végül csak a zebra végén állt meg, és csupán centiken múlt az ütközés.

KIHÚZNA A BAJBÓL 500 EZER FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Mutatunk egy konkrét példát: kalkulátorunkban 500 ezer forintos hitelösszeget, és 48 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 12 178 forintos törlesztőrészlettel a CIB nyújtja (THM 8,17 %), de nem sokkal marad el ettől a K&H 13 411 forintos törlesztőt (THM 13,79%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a Budapest Bank és az Oney konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS