2020. augusztus 9. vasárnap Emőd

Titkos részletek: így nyaralt Orbán Viktor Horvátországban

  • Blikk
  • 2017. augusztus 22. kedd 10:01

Három hétig nyaralt Krk szigetén Orbán Viktor; a Blikk értesülései szerint a miniszterelnök egy háromcsillagos, tengerpartra néző szállodában szállt meg.

További izgalmas részletek a miniszterelnök pihenéséről:

  • Közvetlenül a tengerpart mellett szállt meg, három hétre.
  • Marin Skenderovic volt az idegenvezetője többször is, őt szólaltatta meg a lap, ő a Horvát Idegenforgalmi Közösség budapesti igazgatója.
  • Azt mondta, Orbán "nem ragaszkodik fényűző szállodához. Korábbi vakációja során Ugljan szigeten egy magánházban lakott, Mljet szigeten pedig egy háromcsillagos hotelben foglalt szobát."
  • "A csillagok számánál fontosabb Orbánnak, hogy szállása közvetlenül a tengerparton legyen, szép kilátással az öblökre, a szigetekre. Láthatóan élvezi a tengert, a végeláthatatlan kék vizet. Szeret hajózni és szívesen eszik halakat, tengeri herkentyűket. Előfordult, hogy a kettőt összekötötték: éjszakai halászatra indultak, s aztán a hálóba akadt halakat megsütötte ebédre a séf a hotelben."
  • Volt, hogy fáradtan érkezett Orbán, ezért délelőtt napozott, majd órákig aludt, előfordult, hogy reggel futott.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS


Portfolio HR Revolution 2020 Konferencia

Vörös riadó! A munkaerőpiac aktuális kérdései, kihívásai, és természetesen a lehetséges megoldások.

Sustainable World 2020 Konferencia

A jövő vállalata konferenciát, melyen a fenntarthatóságról, zöld finanszírozásról és befektetésekről, az energiatársaságok aktuális helyzetéről, és a zöld vállalatok kihívásairól, lehetőségeiről lesz szó.