Ti ne gyertek! - Gagyi díszletek, horror árak a nagykarácsonyi Mikulásházban

Pénzcentrum2019. december 6. 11:15

November végén nyitotta meg kapuit a nagykarácsonyi Mikulásház: az ideérkező vendégek egy része azonban nem teljesen elégedett a kapott szolgáltatások árával és minőségével.

November 29. óta tartanak a 20. Nagykarácsonyi Téli Programok, de a Mikulásházba már november 23. óta érkeznek az óvodás, iskolás csoportok és a családok. A Mikulás vendégeit kiegészítő programok is várják: állatsimogató, kézműves bolt, kovácsműhely, kiállítások, bélyegbemutató és -vásár, sportnap, valamint a Karácsony vezetéknevűek találkozója.

Szabó Erzsébet programszervező, a Mikulásház vezetője szerint a programokra összesen 6-10 ezer embert várnak.

"Ti ne gyertek"

Az ide látogatók azonban nem maradéktalanul elégedettek, úgy érzik, az egész nem más, mint óriási lehúzás, a kommentelők véleménye szerint a Mikulásház gyakorlatilag egy pirosra festett "kádárkocka."

 

Szóval utaztunk 120 kilométert. Amikor odaértünk én láttam, hogy ez nem lesz jó, na de ott álltunk heten. Bementünk. A gagyiság csimborasszója az szent. Nem is értem hogy működhet. Ezt a pénzt százféleképpen jobban is elkölthettük volna 


 - írja az egyik csalódott látogató egy Facebook posztban. Az árakról is késztett képet, ezek szerint a gyermekjegy 2 ezer forintba, a felnőtt jegy 2200 forintba kerül, a családi belépő pedig 9 ezer. A Mikulás kakaó ezer forintba kerül. 

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Igen: 1 000 Ft. 

De lehet kapni három különböző színű jóságport is, pirosat, aranyat és zöldet, egy csomag 500 forintba kerül.

A körülmények sem voltak a legideálisabbak látógató szerint, nem csak a piros kádárkockát találta méltatlannak az ünnephez, hanem a kar nélküli próbababa Betlehemet is. 

 Dühítő, hogy ennyire csak a bevételre utaznak

És a Mikulásház Facebook oldalán sem csak elégedett visszajelzéseket lehet olvasni, jelenleg átlagosan 2 csillagot ér az 5-ből.

Címkék:
utazás, árak, lehúzás, mikulás,