2019. május 25. szombat Orbán

Tényleg mindent tudni fognak a nyaralásodról? Itt a válasz


Aranykorát éli a magyar turizmus, amelyben ma már elvárható, hogy a szektor átláthatóan, adózottan működjön - mondta el a Világgazdaságnak adott interjújában Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) vezérigazgatója.

Guller elmondta, hogy nonszensznek tartja, hogy a GDP 11 százalékát adó ágazatról csak becslések vannak. Elmondása szerint a szállodák érde,e hogy pontos foglalási adatokkal rendelkezzenek, hiszen így tudnak csak marketingkampányokat indítani. Szerinte nem elég, ha a márciusi forgalmi adatok csak a májusi KSH jelentésből derülnek ki.

Elmondása szerint az MTÜ-nek nem szándéka és nem is joga megállapítani, hogy a szállodákban név szerint ki lakott - személyes adatokra vonatkozó kérdés a program feltöltőfelületén nincs. Elmondása szerint ugyanazokat az adatokat kapják majd meg online felületen, amit a szállodák eddig a KSH-nak papír alapon nyújtottak be. Guller szerint ennyi az újdonság az új szabályozásban, a szálláshelyeknek ugyanis korábban is adatszolgáltatási kötelezettségük volt.

KIHÚZNA A BAJBÓL 400 EZER FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb gyorskölcsönt. Mutatunk egy konkrét példát: kalkulátorunkban 400 ezer forintos hitelösszeget, és 48 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 11 130 forintos törlesztőrészlettel az Erste nyújtja (THM 16,70%), de nem sokkal marad el ettől az OTP 11 958 forintos törlesztőt (THM 20,73%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a MKB és a Cetelem konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum gyorskölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS