2018. július 23. hétfő Lenke

Taxi-sokk Budapesten: így nyomhatják le a buszok a hiénákat?


Májust 18-tól az eddiginél sűrűbben fogja járni a Budapest belvárosát és a repülőteret összekötő 100E busz. Ezen felül június 16-tól éjjel- nappal fog közlekedni a 200E - írja hivatalos oldalán a BKK.

Korábban mi is beszámultunk arról, hogy Tarlós István egy sajtótájékoztatón elmondta, tovább fogják fejleszteni a Budapest belvárosát és a Liszt Ferenc repülőteret összekötő szakasz koncepcióját. Erről, a korábban még csak tervezetről kerültek most fel tények a BKK oldalára, melyek közül a legfontosabbak szerint:

  • májust 18-tól az eddigi 30 perc helyett, 20 percenként közlekedik majd a 100E;
  • az eddigi legkésőbbi 100E járat a repülőtérről 1:20-kor, míg az első hajnali a belvárosból 3:40-kor;
  • június 16-tól a 100E busz a a Liszt Ferenc repülőtér indulási szintjére érkezik;
  • a jegyvásárlások egyszerűbbé tétele miatt, új automaták helyeznek ki a Deák Ferenc téri végállomáson;
  • a 100E éjszakai-korai hajnali üzemszünetében, június 16-tól éjjel-nappal fog járni az 200E busz, ami a Határ út metróállomástól indul.

JÓL JÖNNE 4 MILLIÓ FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Íme, itt egy konkrét példa: kalkulátorunkban 4 millió forintos hitelösszeget, és 84 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 61 333 forintos törlesztőrészlettel a K&H Bank nyújtja, de nem sokkal marad el ettől a Budapest Bank 61 840 forintos törlesztőt ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a Raiffeisen Bank, az ERSTE Bank, valamint a CIB Bank konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát.

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS