2020. július 5. vasárnap Emese, Sarolta

Szomorú: ilyen valójában a világ 7 legismertebb turistalátványossága + képek


A te bakancslistádon hány híres turista hely szerepel? Mielőtt nekivágnál a nagy utazásnak, megmutatjuk, hogyan is néznek ki a valóságban a világ csodái.

Nyáron még a szokásosnál is többen utaznak világszerte, természetesen a magyarok utazási kedve is ebben az időszakban tetőzik. A legkedveltebb turisztikai látványosságoknál viszont évszaktól és időjárástól függetlenül mindig nagy a tömeg, és sokszor ez a jelenség erősen belerondít az élménybe.

Ha szoktál arról álmodozni, hogy egyszer majd megnézed a Kínai nagyfalat, a Niagara vízesést, a híres Mona Lizát, vagy épp a Sixtusi kápolna gyönyörű freskóit, akkor jobb, ha félre teszed minden illúziódat, mielőtt odautazol. A valóság ugyanis cseppet sem olyan költői és egyedi, mint ahogy azt elképzeli az ember, vagy mint ahogy a barátok fotóin látszik. Ha nem hiszed, itt vannak a bizonyítékok.

1. Niagara vízesés

Amire számítasz:

A valóság:

2. Sixtusi kápolna

Amire számítasz:

A valóság:

3. Mona Lisa

Amire számítasz:


A valóság:4. Eiffel-torony:


Amire számítasz:


A valóság:5. Kínai Nagyfal:

Amire számítasz:

A valóság:


6. Szfinx

Amire számítasz:

A valóság:

7. Buckingham-palota

Amire számítasz:

A valóság:


 

KIHÚZNA A BAJBÓL 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Hozzászólások száma: 1 - Hozzászólok a fórumhoz
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk